Seat Leon (2017)
28.4.2017Vzhledem k tomu, že se jedná již o moje deváté auto, vybíral a přemýšlel jsem celkem dlouho o tom, co koupit. Koho nezajímají tyto výběrové a…
Seat Leon (Duff)
palix 30.10.2017 15:43
smola
Tomu sa hovorí čistá smola. Asi by ma roztrhlo, keby sa mne toto stalo. Tie nové turbomotory asi veľa nevydržia. Susedina známa má Opel a tiež má problémy od novoty. Vraj vlhkosť, špina... Pýtala sa, či si kúpila auto, ktoré nemôže do dažďa... Hlavne to nevedia poriadne opraviť.
Držím palce, nech sa podarí čo najlepšie riešenie (odstúpenie od zmluvy).
Ja som z rôznych dôvodov (aj krátke trasy) kúpil atmosferický benzín - "japonca". Ide to pekne, vyzerá to pekne, je to pohodlné, hádam to bude aj spoľahlivé. -
nelsonpiquet 09.05.2018 21:43
Jak to dopadlo?
Zdravím Vás,
s nadšením jsem přečetl vaši recenzi, protože uvažuji o stejném autě zhruba ze stejných důvodů, věděl jsem, že 1.8 tsi je katastrofa, ale doufal jsem že už je to "vychytané" a týká se to motorů někdy do r.2012..docela jste mi vzal vítr z plachet..
Přeju pevné nervy a dejte vědět jak to dopadlo.-
Duff 02.08.2018 15:28
« Re: Jak to dopadlo?
Zdravím i Vás,
od té doby je klid...v současnosti najeto necelých 20tkm. Nic nevrže, nic neklepe a nebouchá, auto jako nové, spotřeba se ustálila na 6,7l/100 a to nejezdím rozhodně jako šnek..takže počáteční rozčarování zatím vystřídala spokojenost. Jediné co nechápu, je zrezlá koncovka výfuku...to jsem neměl na žádném autě a kor na novém a po jednom roce...až pojedu na garančku při 30tkm, tak se zeptám, jestli je to normální :-)
Jinak můžu doporučit :-)
Na výkupu nabízeli o několik desítek tisíc méně, než jsem dostal na ruku v ESA.
Proto jsem u nich auto ani nekoupil a šel ke konkurenci.