Volkswagen Touran (2019)
6.3.2019Po 4 letech ježdění ve Fabii kombi Style DSG, se kterou sem byl velmi, opakuji velmi spokojen a najel 83tis km bez jediné závady sem začal přemýšlet nad…
Volkswagen Touran (David C3)
JK1 13.03.2019 08:05
Prodejce
Kupoval jsem G VII v listopadu 2018. I když jsem měl od CB Auto předchozí 2 roky staré auto vč. servisu, absolutní nezájem a otrávenost prodejců mě tedy dostala (nebyl to pan. Miller, ale jho 3 kolegové). Nakonec jsem přešel do Porsche, zatím spokojenost -
Angel 13.03.2019 19:26
Dotaz na příčníky
Dobrý den, chci se zeptat, jaký typ (značku) střešních nosičů máte na autě. Mám stejné auto a chci si koupit nosiče, ale zatím se rozhodují, chci koupit nějaké co budou autu "slušet" , ať to nejsou nějaké vysoké (kozy), na fotce vypadají ty vaše dobře, nemáte nějaké fotky bez rakve jen s pričniky? Jinak auto super, taky si užívám! Jen jsem na něj čekal od března do prosince!!!-
TomZ 22.08.2019 12:07
« Re: Dotaz na příčníky
Ja mam nějaké od Atery a jsem s nimi spokojený. Jak vzhledem, tak jednoduchostí montáže a nulového hluku při jízdě.
Nicméně jestli to uvažujete na kola (na více než 2), tak doporučuj je dát na tažné. Se svou průměrnou výškou mám co dělat tam 2 kola nandat.