Fiat Stilo (2006)
27.12.2013Toto auto je již můj čtvrtý Fiat (už jsem měl kromě jiných značek kdysi Fiat 127 Special, Fiat Punto a Fiat Stilo MW staršího typu) a koupil jsem ho v…
Fiat Stilo (medor)
Verny_2013 29.12.2013 21:11
intuitivní nákup
Ahoj, recenze výborná. Fiatista se ze mne asi nikdy nestane ale dostal jsi mě tím intuitivním nákupem hodinu před zavíračkou. Toho bych teda asi nebyl schopen.-
Čybuk 30.12.2013 19:42
« Re: intuitivní nákup
Ahoj, je pravda že jsem auto na netu našel v poledne, následně ho zběžně na dálku "prolustroval" přes známé v autoriz. servisu a po práci jsem se tam rozjel. Koupě proběhla opravdu v průběhu cca 1 hodiny čistého času. Následně jsem už koupené auto odvezl do značkového servisu na diagnostiku (km kupodivu souhlasily) a první údržbu a opravy (rozvody, brzdy, silentbloky). Dodatečně jsem diagnostiku nechal ještě jednou udělat jinde, takže je naštěstí pravděpodobné že ujeté km můžou sedět. I tak uznávám, že pro mnohé jsem ten "střelec od boku" >:D
roox 29.12.2013 22:35
pěkná modrá střela...
od jisté doby jsem taky fanfa italů... čistě náhodou (vlastně cíleně) jsem měl taky modrýho fiata a byla o super kára u které jsem nikdy nelitoval jedinné investované kačky (což asi málokdo pochopí ;-)).... takže ať slouží a dodej další fotky !!! ;-)-
Čybuk 30.12.2013 19:47
« Re: pěkná modrá střela...
Díky za podporu ;-) Věřím, že po absolvovaných nutných investicích do údržby a oprav bude sloužit dobře. Ať si říká kdo chce co chce, já Fiaty mám rád. Když se občas kouknu okolo sebe nebo přečtu názory na jiná auta, nemyslím si že by většina z nich byla tak vynikající a bezproblémová, jak z nich dělají reklamy a zarytí fandové (zejména ti urputní vyznavači německých aut a škodovek...).
Čybuk 30.12.2013 19:36
« Re: Turbo za 90tisic Kc?
Ahoj, psal jsem 60 tis.Kč. Když jsem se ptal na cenu, tak v katalogu našli k této verzi motoru nové za cca 60 tis. a kompletně repasované se zárukou je za přijatelnějších 27 tis.Kč. Vím, že jsou i levnější cesty řešení, ale doufám že zatím mi toto v dohledné době nehrozí :-)
Čybuk 01.01.2014 01:16
Italské vozy
Za život jsem měl více než 10 aut různých značek (Wartburg, Škody 110, 120, Rapid 136 a Favorit 135, Nissan Pulsar NX, dvakrát Mitsubishi Lancer a Fiaty 127, Punto a dvakrát Stilo MW). Nejvíc mi vyhovovaly Fiaty, pak ještě Mitsubishi. Od roku 2003 už jezdím převážně jen ve Fiatech. Pokud ale někdy změním značku, tak připouštím že jedině na Alfu Romeo. Taková ojetá Alfa 159 SW Q4, 2,4 JTDm nebo i 3,2 JTS V6 by marná nebyla, možná i Giulietta ve vyšší motorizaci by mně potěšila :-).