Toyota Celica (1993)
1.12.2014Zdravím všechny, kteří se rozhodli strávit pár minut nad přečtením této recenze. Možná si říkáte, že už jste tohle auto někde viděli - k tomu se dostanu…
Toyota Celica (Cobrak)
Cobrak 16.03.2015 00:39
Přibylo 17tkm!!!
Tak auto má k dnešnímu dni (t.j.15.3.2015) najeto 250 000km, což je o 17tis. více než při koupi a jediné, co se od té doby muselo měnit, byl stále jen termostat. Auto je každý den v provozu. Dopřávám mu pravidelnou "koupel" na wapce a voskuju karoserii. Byl jsem s ním několikrát teď v zimě na horách a nebyl absolutně žádný problém vyjet i větší kopec. Musím zaklepat, auto je mimořádně spolehlivé! -
Cobrak 01.07.2015 23:37
První větší závada...
Tak před týdnem se v Celdě porchoumal diferenciál. Sehnal jsem novou převodovku a teď čekám, až mi jí v servisu vymění. Mezitím jezdím s Feldou >:D Je to fakt na houby, ale je pravda, že už jsem s Celdou najel docela dost, tak už měla právo něco odkopnout :-) -
Cobrak 04.09.2022 10:20
Novinky 2022
Tak posledních pár let stála Celica v garáži, protože ji chytla koroze prahů. Vyměnil se olej, filtry, dobila baterka a teď je u klempíře a čeká se na vyvaření nových prahů. Pokud vše půjde, jak se očekává, tak příští sezónu bude brázdit silnice jako dřív ;) Auto má k dnešnímu dni najeto 282 000km, což je úctyhodné číslo. Rozhodl jsem se, že dám Celdu nějak do kupy! Děkuju všem kamarádům, co projektu fandí a všem fanouškům. Budu postupně doplňovat informace :-)