Mercedes-Benz C (2012)
26.8.2014Grant tour s velkou hvězdou Gran turismo je luxusní sportovní automobil určený na dlouhé cesty. Tento termín odkazuje na výraz „Grand tour”, neboli…
Mercedes-Benz C (C30AMG)
duri13 27.08.2014 16:40
« Re: Re: Re: Super
To je vec nazoru...katalogovych fotiek je na webe 1000. A vies, co je este na webe? Profesionalne recenzie aut. Tak rovno sem zacnime davat vsetci katalogove fotky a skopnime aj tie profesionalne recenzie, lebo ved tie amaterske su casto plne chyb a nezmyslov, ze sa to neda citat...a potom to tu mozme zavriet, resp z kazdeho auta nechat 1 kus. Lepsie?
Chodim sem prave kvoli tym amaterskym fotkam a recenziam (hoci kvalita je niekedy poslabsia), lebo ma zaujima ten obycajny pohlad na auto a fotky beznych konfiguracii.
PALO-Prius 19.09.2014 06:18
Foto, foto, foto
Presne tak, dopln normlane fotky, svoje. Exterier, interier, nocne, pohlady, detialy a bude to na 3x10. Takto zatial za 10-5-10. (ked doplnis, urcite ti kazdy zlepsi hodnotenie na 10)
Inak auto aj recenzia su perfektne a tesil som sa a fotecky...prislo sklamanie. Toto C-ecko sa mi najviac paci zo vsetkych "premiovych" aut celkovo, parada !
Nakonec musím pogratulovat k autu, síla, pohodlí, co více si přát.