Nissan Tiida (2008)
6.6.2009Takze niekedy zaciatkom roka 2009 sa vazne zacalo v rodine uvazovat o novom aute. Po tom, co sa nasiel kupec na C4, bolo jasne, a tak sa zacalo hladat.…
Nissan Tiida (BigFoot007)
BigFoot007 06.06.2009 14:26
« Re: ups
budem robit kazdy rok potom servisky - zhruba mi to vychadza na 15-18t km rocne, v extremoch 20...zaujimalo by ma aky velky rozdiel je co sa tyka konstrukcie motora medzi tvojim a mojim...Zrejme tam bude ina spojka, ine turbo, mzono mas mensie vstreky ale inak asi az tak vela toho nie
Brandon Walsh 09.06.2009 19:19
tak toto
auto som v zivote nevidel zozadu vyzera ako zvlastna 307 cka :-)-
BigFoot007 09.06.2009 20:07
« Re: tak toto
Jj. a dokonca sa da pomylit aj s oplom corsa - jednak je podobny vyrez kufru, jednak aj svetla a madlo kufru.-
Brandon Walsh 09.06.2009 20:23
« Re: Re: tak toto
je to vazne zaujimave auto skusim sa po nom na cestach poobzerat aby som mal lepsiu predstavu >:D-
BigFoot007 09.06.2009 21:04
« Re: Re: Re: tak toto
ak si z BA - tak jeden sem tam parkuje pri nabrezi - pred miestnym uradom BA1.
Inak to sa mi ozaj paci, ze to auto nie je az take napadne, i ked vacsinu beznych aut jemne prevysuje vyskou...Ale v casoch kedy sa z miest stava dzungla pre SUV, je aj toto auto japonsky mrnus:-)
amaize 14.06.2009 17:38
Líbí se
...hezký , a já bych jej zase vzhledově přirovnal k mému hyundai i20 ;-) tak jen porovnání vzhledové , cenově už by to bylo jinak-
BigFoot007 14.06.2009 18:43
« Re: Líbí se
no hej, ale tak vopred mi prepac za tuto vetu, ale i20 je corsa s logom hyundaiu na kapote. Cena nastastie neboal taka sialena(akurat soim pozeral akcny cennik - ten slovensky, cena mojej vybavy a motora 19 700 + 500 za metalizu + 800 za elektrony a predne hmlovky + 1100 za ESP, tempomat, a kozu(navciac teda iba ESP). Dokopy to vychadza na 22 100 eur. Ja som to mal za zhruba o 8000 eur lacnejsie. Predajci na slovensku dost krutili hlavami ked som im o tej ponuke hovoril. Na druhu stranu vedeli o tom, ze Qashqai je o zhruba 200t lacnejsi v Polsku
"-- skrytý --" 07.08.2009 17:35
nazdar
ahoj-další majitel Tiidy -jeden z mála,v čr je prdej za cca2,5roku
250ks,podívej se na tyto stránky,[odkaz]-
"-- skrytý --" 10.08.2009 14:05
« Re: Re: nazdar
jo,asi 1,5roku,zatím bez poruch 28tkm,kupoval jsem jiné kola 16 a gumy 205/55/16 a to je podle mě ten správný rozměr,origo al kola mají nesmyslný rozměr 15x5,5",přitom všechny 15 kola jsou 6,5-7" to je jako když dáš pod každé kolo podložku 2,5-3 cm,stabilnější je o 40%,na těch úzkých mám zimní ale na jaře sem se nemohl dočkat až je shodím s auta.jinak mám tmavě červený hatchbak,a tmavé folie,foto mám tady[odkaz] odkazech -naše auta-ale je jich málo a nikdo moc nekomunikuje,asi tak.
"-- skrytý --" 24.08.2009 22:26
nissan
na kolko si spokojny s nissanom co sa tyka jazdnych vlastnosti, kvality plastov a spolahlivosti? mame v rodine nissan qashqai, ale oproti predchadzajucemu scenicu II je to velky rozdiel k horsiemu. jazdne vlastnosti zvlastne, plasty hrozne (vidiet skrabanec aj po jemnom dotyku nechtom), spolahlivost otazna (2x v servise pocas 20000km.-
BigFoot007 25.08.2009 07:15
« Re: nissan
zatial dobre - pomaly 12t km a klop klop:D
mam tam motor od renaultu, a vyrobene je to v mexiku(motor vo francuzsku).
Plasty mam tvrde, nie makcene, takze skrabance su tiez vidiet , ale da sa to celkom jednoducho zakryt - aspon v citroene mi na to vzdy fungoval turtle wax sprej na plasty a pristrojovku.
Jedina vec co som zatial riesil - doliatie oleja. Inak jazdne vlastnosti su skor na pohodu, nie je to sportiak, ale ja som ani sportiak nechcel, potreboval som auto ktore je co najpohodlnejsie na dlhsie cesty...
aky mas motor v qashqai?
FRPE 01.02.2010 16:55
Pěkná Tíída
Zajímavě jsem se poučil, pěkný! ;-) Chtěl jsem nejprv napsat Nissan Tíída je nafoukaná bída ale vážně pěkný!!! >:D :yes:
inak ten olej mas pravdu vymen ho skor, z fabriky je tam iba prvonapln, v zabehu ju motor aj tak zozerie (vypiju ho tesnenia ktore su v novom aute suche a pod.) takze olej ti odporucam vymenit po cca 10tis., potom uz mozes pokojne po 20 ak nebude ubudat, co by nemal.