Fiat Bravo (1996)
12.9.2012Zdar a sílu :P po delší době jsem tu zavítal abych sem dal tu svoji plechovku kterou jsem si naposledy pořídil. Pořádně už ani nevím jak začít, tak…
Fiat Bravo (Abarth.js)
- Trochu zhodnotím z mého pohledu 14.09.2012 13:14 Stejsn
- Pěkný 21.09.2012 21:57 Dave 11
- Fiaty vřed! 01.05.2013 23:36 roox
- Lakování 11.05.2013 13:38 Daniel
- Palec nahoru 06.05.2017 16:17 Dejf94
Stejsn 14.09.2012 13:14
Trochu zhodnotím z mého pohledu
Bravo je celkem pěkný auto, vždycky se mi na rozíl od Bravy líbilo. K tvýmu kusu - teď vypadá celkem k světu, až teda na ty nálepky přes dveře, to je podle mě opičárna a trochu tuzing. Jenom teda z tvýho popisu - zdá se mi, žes koupil první auto, na který jsi narazil. Já bych se teda nad otlučeným vozidlem, kterýmu něco drnčí v motoru, hodně rozmýšlel a už vůbec bych nešel do něčeho, v čem je chlív jak v ruských kasárnách. To o předchozím majiteli a jeho chování se k autu řekne fakt hodně. Samozřejmě každý má jiné hodnoty - můj předchozí fiat měl taky odřený a oloupaný lak, ale já jsem ho kupoval s tím, že vím že bude stát na sídlišti a podle toho taky dopadne. A taky podle toho vypadala cena. Kdyby mi bylo tolik co tobě, asi bych teda koukal i na vzhled. Doufám, žes aspoň o něco stáhnul kupní cenu.-
Abarth.js 14.09.2012 19:28
« Re: Trochu zhodnotím z mého pohledu
no, trochu jsem zapomněl opomenout ža auto bylo za celkem směšnou sumu, takže proto jsem ho vzal. První auto na který jsem narazil to rozhodně nebylo i když to tak možná vyznělo, sháněl jsem skoro půl roku, a když to srovnám, tak zase oproti těm hrůzám z bazaru to byla voňavka... právě ten trochu obouchanej vzhled mě od auta odrazoval. Jinak od každýho známýho který dovážej auta, i od mechanika ze servisu jsem dostal pochvalu že je to auto ve výborným stavu. ten co mi dělal rozvody se s ním vezl a říkal že jezdí líp než ostatní HGT který jezděj k němu do servisu, takže špatnej kup to nebyl, jen prostě vzhledově potřebuje péči. a v motoru nic nedrnčí, pouze chrastí někde výfuk, to je rozdíl ;-)
a ta nálepka na boku časem stejně půjde dolů, ptž se odlupuje a už se mi to tolik nelíbí jako dřív..
ale díky za vyjádření tvýho názoru ;-)-
hery22 15.09.2012 10:21
« Re: Re: Trochu zhodnotím z mého pohledu
to mi se ta nálepka na tom autě docela líbí, i když je to třeba jak říkáš tuzing (já teda pod pojem tuzing beru nevkusné věci, ale tady se mi nic nevkusného nezdá) . Jako opičárna mi to nepřipadá, docela to k tomu autu a té barvě sedí, ale tak každému se líbí něco jiného. Tím jsem jen chtěl říct, že se mi to auto líbí ;-)-
Stejsn 15.09.2012 20:20
« Re: Re: Trochu zhodnotím z mého pohledu
No mě spíš šlo o to, že na autě je nápis Abarth, přičemž vozidlo nemá s Abarthem nic společnýho. Proto opičárna. Kdyby ty nápisy byly Fiat, nebo Bravo, neřeknu ani ň. To je tu taky jeden, kterej má Fiat Coupé a na něm znak Mustanga. Já mám na Bertonem taky nálepku Abarth, taky je to opičárna, ale je tam od předchozího majitele a bohužel nejde sundat :-(-
hery22 15.09.2012 21:16
« Re: Re: Re: Trochu zhodnotím z mého pohledu
no tak ten mustang to je teda opičárna jak prase (za to bych ho nejraději propleskal ;-\ ), dávat si znaky, které s tím autem nemají nic společného. To bych s tady tím fakt nesrovnával, protože abarth narozdíl od mustanga něco společného s fiatem má, viz krátký úryvek z citace - "Vedle závodních vozů vyráběl Abarth výfuky pro vysoce výkonná auta a později různorodé tuningové kity pro silniční vozidla, hlavně pro Fiat." Ale to věřím, že jako fiaťák znáš. No a na tom Bravu bude mít spojler abarth, tak přece jen něco málo společného jeho auto s abarthem má ;-) -
Abarth.js 15.09.2012 21:22
« Re: Re: Re: Trochu zhodnotím z mého pohledu
auto zatím s abarthem toho společnýho nic zatim nemá, ale po zimě tam půjde nárazník z Bodykitu od Abarthu, kterej jsem koupil, ale musí se nastříkat. Bohužel Abarth úpravy na motory a podvozky na Bravo tenkrát nic nedělal, ale aspoň mám nejsilnější model od Brava, kdybych měl 1.2, nebo 1.6, tak bych tam tu nálapku v životě nedal ;-) -
Brandon Walsh 16.09.2012 04:59
« Re: Re: Re: Trochu zhodnotím z mého pohledu
u nas ma jeden fiat coupe a znaky ferrari, ventilky ferrari, stredove krytky na diskoch ferrari, potahy ferrari, navlek cez bezpecnostny pas ferrari, volant so znakom ferrari no bolo by to na dlho, asi si zobral k srdcu slova ferrari pro chude >:D
roox 01.05.2013 23:36
Fiaty vřed!
pro tyhle vozítka mám slabost, sice to moje je už fuč a AR156 jsem si nakonec nekoupil, ale jednou si dalšího itala koupím ;-)
a tahle červená mrška je fakt fajnová, jen tak dál ;-) -