Sraz Brno 2007
První sraz Moje.auto.cz. Brno, srpen 2007
Někdy vede od nápadu k realizaci dlouhá a trnitá cesta, ne tak v případě prvního „hromadného“ srazu přátel a příznivců moje.auto.cz. Myšlenka prohlédnout si auta, která jsme doposud znali pouze z virtuální reality, na vlastní oči a poznat osobně jejich majitele, vznikla v diskusích moje.auto.cz na začátku jednoho srpnového týdne a na jeho konci se v Brně u obchodního centra Olympia proměnila v realitu.
Na první, neoficiální sraz dorazila pouze hrstka uživatelů, kteří mají na moje.auto.cz uloženo téměř 1500 aktivních recenzí, komorní atmosféra však dodala našemu prvnímu společnému setkání téměř rodinnou příchuť. Společný zájem o auta pomohl rychle odbourat veškeré komunikační bariéry a mezi námi se rozproudila živá diskuse. Hovořilo se o nových funkcích moje.auto.cz, chystaných novinkách na Auto.cz a dalších tématech.
Nad dobrou kávou se debata stočila především k autům, ale řeč přišla i na ženy a samozřejmě oficiální, chcete-li, velký sraz. Předběžný termín jsme stanovili na polovinu října letošního roku, přesné datum vám samozřejmě včas sdělíme. Jelikož Auto.cz letos oslaví desáté narozeniny, můžeme vám slíbit, že půjde o velkou akci spojenou právě s oslavami našich narozenin. Tak se těšte, už se to blíží.