Druhý oficiální sraz 2008
Druhý oficiální sraz Moje.auto.cz (srpen 2008)
Po příjemném, ale docela chladném (z hlediska počasí) podzimním setkání přátel a příznivců Moje.auto.cz, nastává čas na letní schůzku. Vyhodnotili jsme vaše odpovědi z dotazníku rozeslaného na konci března a stanovili místo setkání, čas i délku trvání. Z vašich odpovědí vyplynulo, že byste si dali rádi dostaveníčko v okolí Prahy a jelikož závodní okruh porazilo letiště, začali jsme pátrat právě v těchto vodách.
Výsledek pátrání vypadá takto: Druhý oficiální sraz uživatelů moje.auto.cz proběhne v sobotu 9. srpna 2008 (náhradní termín místo původně plánovaného 31. května) na letišti Mnichovo Hradiště (prohlédnout na mapě). Sraz bude trvat jeden den. Začneme v 11 hodin dopoledne, aby se zejména účastníci ze Slovenska mohli alespoň trochu vyspat a skončíme, až nás to všechny přestane bavit. Předpokládáme, že se tak stane ve večerních hodinách.
Na místě bude zajištěna pitná voda a toalety. Koncert Britney Spears vám slíbit nemůžeme, ale určitě zkusíme kromě povídání přidat nějakou soutěž a vůbec zpestřit naše společné setkání nějakým programem. Jeho přesnou podobu zatím ladíme, máte-li nějaký nápad, pošlete jej na e-mail libor.zezulka@auto.cz.
Tak jako v případě prvního srazu spouštíme tímto okamžikem závaznou registraci. Registrační formulář vyplňujte, prosím, pečlivě, nezapomeňte zejména uvést kontaktní údaje a počet osob, které s vámi dorazí. Předem prosíme všechny vtipálky, aby si registračního formuláře, nechtějí-li se srazu zúčastnit, nevšímali.
Aktualizováno 12.5. 2008 - Vzhledem k tomu, že se hned v úvodu celé "registrační akce" objevili jedinci, kteří se bavili přihlašováním druhých, zavedli jsme opatření v podobě potvrzovacího e-mailu. Jakmile vyplníte a odešlete registrační formulář, mrkněte do své e-mailové schránky a v e-mailu, jenž od Auto.cz dostanete, klikněte na aktivační odkaz. Poté budete přihlášeni na 2. oficiální sraz Moje.auto.cz.
Aktualizováno 22.5. 2008 - V této chvíli evidujeme 17 registrovaných účastníků na 2. oficiální sraz Moje.auto.cz. Tento počet bohužel prakticky znemožňuje konání srazu, neboť veškeré služby jsou kalkulovány na více než dvojnásobný počet účastníků. Prosíme všechny, kteří se dosud neregistrovali a rádi by se srazu zúčastnili, aby tak učinili. Nebude-li počet přihlášených vozů v pondělí 26. května 2008 dosahovat alespoň 40, budeme nuceni sraz zrušit. Děkujeme za pochopení.
Aktualizováno 26.5. 2008 - Jsme rádi, že pravidelně navštěvujete Moje.auto.cz a vážíme si jakékoliv aktivity, kterou v souvislosti s touto službou vyvinete. Děkujeme všem, kteří se dosud přihlásili na 2. oficiální sraz přátel a příznivců Moje.auto.cz, kvůli malému počtu přihlášených účastníků jsme bohužel nuceni v termínu 31. května 2008 sraz zrušit. Naše snaha sraz uspořádat trvá, další možný termín ovšem připadá na 9. srpna 2008. Budete-li se moci srazu v tomto termínu zúčastnit, registrujte se prosím. Všichni přihlášení, kteří se v tomto termínu nebudou moci srazu zúčastnit, mohou zrušit svou registraci odesláním e-mailu s předmětem zrušení registrace pomocí formuláře (Odeslat připomínku k moje.auto.cz) v pravém sloupci.
Aktualizováno 25.7. 2008 - každý účastník srazu bude při příjezdu povinen podepsat čestné prohlášení. Plné znění si můžete prohlédnout zde.
Aktualizováno 7.8. 2008 - před příjezdem si prohlédněte mapku místa konání srazu.
GPS souřadnice: Loc: 50°32'23.961"N, 15°0'23.979"E
Kliknutím na obrázek stáhnete mapku vhodnou pro tisk.
Těšíme se na setkání s vámi a přejeme hezký den
Tým Moje.auto.cz
Registrační formulář