Známý pracoval u jedné farmářky v Rakousku. Jezdili pro potraviny do Tesca, přebalili je a prodávali dál. Jako bio:)
Bio potraviny někdy chutnají lépe, to musím uznat. Bio vepřové vůbec nesmrdí prasetem. Bio kuřecí už taková sláva není, zdá se mi to trochu plané. Co se týče hovězího, jak píšeš, stařené - bléééé, asi nejsem gurmet, ale maso, co chutná jako játra opravdu ne. To si dám raději játra. Obecně se pro maso - to mě naučil kamarád kuchař - jezdí k řezníkovi, nic se nekupuje zabalené v plastu. U řezníka se prodává - tedy někdy:) - čerstvé maso.
Já jsem nadmíru spokojený v Globusu, zdá se mi, že všechno mají nejkvalitnější. A navíc, dost dobře vaří, aspoň tady v Brně. Mají svoje řeznictví, svoji pekárnu. A obrovský výběr. Uznávám, že v Marku je víc různých hovadin typu obyčejná voda za tisíc korun litr a kaviár, ale Globus je prostě nejvíc.