Volkswagen Golf (2013)
10.8.2016Etalón nižšej strednej triedy, najpredávanejšie auto, odfiltruje aj panelovú cestu do Brna, legenda - to je v skratke Volkswagen Golf. Tieto a podobné…
Volkswagen Golf (zaso)
Nicco 10.08.2016 21:36
foto c.7
Mne sa zda, ze na foto c.7 su lakovane predne dvere a blatnik. Ked by som velmi zovseobecnil, tak z Nemecka sa oplati doviezt iba buracka, pretoze nove a potom aj ojazdene, su tam drahsie, nez u nas a ked si k tomu este priratas dovoz, tak bazarnikovi u neburaneho auta zostane iba jedina moznost na zisk - tachometer. Nechcem strasit, ale auto je plne problemovych casti a prekracilo 200ku, takze investicie mozu prist, ale je to spolahlivejsia volba (aj ked drahsia na kupu a servis) nez 1.6ka a sucha 7 stupnova DSG.-
zaso 10.08.2016 22:12
« Re: foto c.7
Ďakujem za názor, ale dal som si na to pozor. Vrstva laku bola premeraná a všetky údaje boli overené priamo u VW. Samotné auto bolo brané priamo od VW Nemecko (nie dodávateľ, ale priamo výrobca). Fotografia č. 7 je odfotená za zlých svetelných podmienok, tak to dosť skresluje. Auto som dal prezrieť firemnému mechanikovi a nenašiel nič, čoho by som sa mal obávať. Čo sa týka prelakovania dverí, kde sa odlupuje farba, tak tie som komunikoval priamo s lakírnikom, ktorým pre VW autá pri opravách lakoval a žiaľ sa vyjadril tak, že lakovanie pri škrabancoch je realizované tak, ako som opisoval vyššie. Tachometer sedí do posledného km pri prebraní vozidla - overené u niekoľkých predajcov v BA a okolí. Tak či onak, dúfam, že auto bude dlhé km slúžiť bez problémov ;)
Verny_2013 11.08.2016 00:05
nesoulad recenze s údaji o voze
máš tam pohon zadní, palivo benzín, převodovka manuál ale v recenzi je to přesně opačně. Tak někde asi se vloudila chybička . Jinak to lakování z obr. č.7 je pokud to je uděláno profesionálně je vidět právě jen při umělém osvětlení pod určitým úhlem. taky bych řekl že ten zadek byl lakován.