Honda Accord (2007)
8.3.2015Koupě proběhla zcela náhodně, měl jsem vyhlídlého Accorda 6g v automatu z Prahy, ráno voláme majiteli a ten nám oznamuje že je automat v čudu, ale že by…
Honda Accord (zaluky)
aromina 08.03.2015 11:35
Zn. HONDA je dobrá voľba
Sám som majiteľom HONDY, auto má 5 rokov a samozrejme ako sa na Japonskú značku patrí-nemalo žiadnu ani najmenšiu poruchu. Od prevratu 89 som vlastnil iba japonské automobily a nikdy som nemal žiadny problém s kvalitou vozidla. Dokonca ani na 10 ročnom NISSANE MAXIMA. Šťastnému majiteľovi želám taktiež spokojnosť a veľa kilometrov bez nehody a samozrejme tiež bez poruchy. ;-)-
zaluky 08.03.2015 13:08
« Re: Zn. HONDA je dobrá voľba
A jakou máte hondu ? :-)
Hodně dlouho jsem nad výběrem auta přemýšlel vybíral jsem od koncernu až po japonce :-) Hodně dlouho jsem chtěl BMW, ale pak se naskytla příležitost koupit Accorda a já neváhal :-) Nevěřil jsem, že japonci budou umět i dobré diesely ale opak je pravdou, auto mě velice překvapilo.-
Lucaslegend 10.03.2015 17:02
« Re: Re: Re: Zn. HONDA je dobrá voľba
aromina tak to mas uz facelift KB2 verziu? ja mam tu KB1 a je to tiez parada :yes:-
aromina 11.03.2015 11:11
« Re: Re: Re: Re: Zn. HONDA je dobrá voľba
Áno, je to už tá faceliftovaná s výraznějšími oblými hranami a výraznou masívnou chromovou maskou v tvare V. Je to čierna perleť a interiér je béžový. Takže príjemný kontrast. Ale tiež sa mi veľmi páči jej predchodca, ktorý je veľmi elegantne zaoblený. Jednoducho Legend je Legend.