Škoda Fabia (2004)
17.3.2010Úpravy:podvozek HP sporting-stavitelný, chip cca 170PS, silenbloky přední nápravy leon cupra, fólie s A testem, nové turbo Garret ARL sportovní…
Škoda Fabia RS (stopar)
- parádní !! 17.03.2010 18:01 PeT-a (RSKa)
- Jen škoda 17.03.2010 18:14
- Fobie RS 19.03.2010 16:50 stopar18
- nádherná 30.09.2011 11:16 hamer
Hitachi 17.03.2010 18:16
Totální překopávka
to teda čučím. Koukám, že sis s ní opravdu vyhrál. Kola jsou opravdu krásný, ale na těch 17 asi víš o každým vajglu. Nicméně, oceňuju vkusné a nenápadné úpravy až teda na ty mračítka. Omlouvám se, ale taky zatím nepřipojím své hodnocení. Trošku se rozepiš. No spíš trošku víc ;-) a přidej fotky. Pusť nás víc dovnitř a taky jestli není na pravé straně poškrábaná >:-[] Těším se :yes:-
twistedTSD 17.03.2010 18:28
« Re: Totální překopávka
souhlas :yes: ...ty mracitka taky moc nemusim, ale jinak vypada prekvapive dobre :-)-
Hitachi 17.03.2010 18:47
« Re: Re: Totální překopávka
Taky nejsem zastánce hardcore tuningu, ale dokážu ocenit efektivitu a vkus. A tady je ten vkus (teda až na ty mračítka) opravdu vidět. Mám někdy to štěstí potkat na silnici (nebo v horším případě staticky) pravý opak a to se mi otevírá kudla v kapse :-) -
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 17.03.2010 18:50
« Re: Totální překopávka
přidávám se,ale i mračítka se mi líbí! ;-)
Slavek-TDM 17.03.2010 19:51
Folie
Ty folie na prednich oknech maji atest, jo? Tak to bych ho docela rad videl >:D-
FRPE 17.03.2010 22:54
« Re: Re: Re: Re: Folie
Zatmavení folií je každopádně dobrá věc, velká frajeřina ale největší nevýhoda při jízdě ve tmě či v naprosté noci, zejména při couvání - nevidíš nic dozadu a ani nic moc do zpětnýc bočních zrcátek ;-\
Já když je naprostá tma - stahuji při couvání okénka abych trochu viděl ... :-O 8-s
Hitachi 18.03.2010 08:22
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Folie
taky jsem folioval, vpředu jsem nechal větší propustnost aby bylo po legislativní stránce vše ok :-! vzadu jsem ale nechal jen 5%. Na couvání ani za tmy to dle mě nemá vliv, stejně podle zrcátek couvu minimálně a to hlavně když se rovnám mezi dvě auta.
Folie na autě vypadají dobře, ale velké zatmavení vpředu mi občas vadí na křižovatkách, protože nevidím, jestli mě ten druhý vidí nebo jestli se vůbec věnuje řízení...
Slavek-TDM 18.03.2010 08:35
« Re: Re: Re: Re: Folie
A navic, do Rise bych s takovyma oknama (byt s Atestem) nejel ani za zlaty prase. To je totiz koleda o peknych par Eur >:D-
jossalito 19.03.2010 09:56
« Re: Re: Re: Re: Re: Folie
Tak tak. Dostalo se mi do ruky vyjádření ministerstva dopravy, ve kterém je výslovně uvedeno, že např. všechny vozy výrobce Škoda, maji již porvedené zatmavení na max. možnou úroveň.
Policajt tedy nemusí být ani kdovíjaký koumák, aby člověku napařil pokutu. A když to neudělá, můžete si blahopřát, že vás prostě něchal.
Mimoto ten velkej pruh na čelním skle je to samý, tam nesmí být nalepeno vůbec nic, jen pruh z výroby, což tady tento není.
Nicco 19.03.2010 12:45
TDI supersport
No ja neviem, sportiak v nafte ;-\
Spominam na jeden diel TopGearu, kde si kupili ojazdene BMW3d a isli s nim na vytrvalostne preteky v konkurencii profesionalnych vodicov.
Je z toho viacej poznatkov.
Pokazilo sa im asi vsetko, co diesel obsahuje - turbo, vstrekovace aj cerpadlo, ale vdaka uspornosti tankovali 3x menej ako benzinaky a so svojimi slabymi vodicskymi schopnostami skoncili v strede pola. -
stopar18 19.03.2010 16:50
Fobie RS
Zdravím s těmi foliemi to máte pravdu,policajti to pokutují moc rádi,ale shodou náhod jsem taky policajt,čili jsem nikdy žadný problém neměl a to mě zastavovali nejednou. ;-)
Možná nejkrásnější ereso co sem kdy viděl :yes: :yes: :yes:
gengstaaaaa >:D :-)