Škoda Octavia (2003)
12.5.2013Jelikož jsem při koupi nového auta hodně četl recenze na moje.auto, tak jsem rozhodl, že si udělam čas na sepsání recenze o mém autě.Sice už tady…
Škoda Octavia (stasek69)
idam.i 12.05.2013 19:17
Gratulujem
k autu.Máš to u mńa za plných 30. ;-) Octavku moc nemusím,ale s týmto motorom sa inak nedá. :yes: -
Verny_2013 12.05.2013 20:42
Skvělá volba
Ahoj, Tak auto sis vybral moc dobře, Jedničková Oktávka je opravdu držák, a 1,8T je opravdu parádní svezení. Pokud se k němu předchozí majitel choval dobře a dochlazoval turbo před vypnutím motoru, bude ti ještě dlouho sloužit. Já ji mám sice v TDi teď už jako 2 auto ale po 270 tis bez závažnější poruchy. Auto má skvělou antikorozní ochranu a technika z Golfu 4 je opravdu velmi spolehlivá. Až pojedeš na dovču jistě oceníš obří zavazadelník. Recenze výborná, takže přeju hodně šŤastných km. -
Nerez 12.05.2013 20:55
Hodnocení
Celkem té Octavce fandíš se skoro samýma desítkama, já bych po zkušenostech byl o něco více kritický ;-) -
Ruddy003 19.05.2013 08:46
1,8T
Taky uvažuji o koupi, do teď sem jezdit v tátově dýzlový a nějak to není ono, kamarád mě nechal projet v 1,8 T a to je panečku jiný kafe, spotřeba teda jinde, ale to svezení je parádní. Tak ať dobře slouží ;-). Co jsem slyšel, tak motor by měl vydržet 300tis km jako prd-
stasek69 20.05.2013 20:06
« Re: 1,8T
Ten pocit mezi naftou a benzinem znam :-) hele uz jsem s tim jel i za 6,3 litru na 15km ceste. Ale zase jsem si nekoupil tohle auto abych to uplne lochtal...jak píšu v příspěvku tak to auto se chová jak ty k němu :-) pokud se k auto chovas jak máš tak neni probém s imto motorem naject i více :-) pokud pořídíš dej vědět pocity ;-)-
Ruddy003 20.05.2013 22:24
« Re: Re: 1,8T
To znám, máme octu 2001 ropačku, nikdy s ní nebyl problém, no, já musím jestě došetřit a hlavně nevim, jestli kombíka nebo krátkou, ale uvidim, podle stavu, jeste sem koukal na Rs to je uplně jiný auto a přijdou mi ty jedničkový távky takový kvalitní, děda má fabku II a to je hrozný >:D-
Ruddy003 21.05.2013 08:46
« Re: Re: Re: Re: 1,8T
děda má tu Htp 51kw a docela to maže ve dvou jenom, pro ně s babičkou ideální >:D Spíš interier a ty plasty a spracování mi přijde odfláknutý takový. Pěkná Rs kolem 150tis rok 2003, viděl sem i 2004.Jojo, rs má 132kw a interier je fakt pěknej, nová práce na obzoru, tak se došetří rychle >:D. Největší vadou octavek jsou některý řidiči a poslední dobou, kam přijedu tatkovou, tak sem za machýrka a ani nevim vlastně proč >:D auto není moje, jedu normálně, ale neřešim je >:D