Suzuki Swift (2012)
4.7.2014Pořízeno jako předváděcí (v perfektním stavu a za dobrou cenu) s 1500 km nájezdu. Agilní prcek s manuální převodovku a točivou atmosférou, přesně jak…
Suzuki Swift (spiderwolf)
beetle66 05.07.2014 21:37
bez předmětu.
Zavítám jsem jen občas a nevzpomínám si, kdy jsem psal nějaký komentář, ale tahle recenze je trefná, vtipná a nechybí ji nadhled, SSS jsem vždycky chtěl, měl jsem taky japonskou malorážku a každej km si člověk užije, rád na to vzpomínám, přeji hodně úsměvů za volantem. -
iudex 07.07.2014 09:51
Najmenší hotheč
Blahoželám k malej rakete, v podstate najmenší a najdostupnejší hotheč na trhu, old school v tom najpozitívnejšom zmysle. Z textu cítiť, že Ti auto robí radosť a tak je to správne. Mnoho šťastných km. :yes: -
allla 10.07.2014 08:45
bez předmětu
Děkuji, úžasně jsem se bavila. Musím podotknout, že toto auto je pro mě zatím nesplněný sen, takže Vám přeji, užijte si ho ve zdraví. >:D -
archie 02.10.2014 21:34
lol
v TDI interceptoru
>:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
Skoro som sa dosral s toho. Dik prave si my zlepsil den (fakt hodne dojebany den)...
Blahozelam k autu, sam som v autosalone chvilu v nom suchal sedacku, ale moja "zadocek" je nadrozmerna, rozumej vecsia ako bezna japonska geisha... -
sss001 26.11.2014 10:20
SSS
Pozdravujem Ta a zelam vela stastnych km s novym autickom.V prvom rade musim pochvalit tuto volbu.Tiez zvazujem SSS 3dv. ale bude to najskor az v buducom roku.Rad by som sa Ta ale par veci opytal,ak by si bol taky laskavy mi na ne odpovedat.Rad by som vedel ci:
- da sa pri zadnych sedadlach sklopit aj sedak alebo iba operadla? Pripadne daju sa zadne sedadla lahko vybrat???
- nevies ci je mozne odpojit ostrek celneho skla od svetlometov???
- je pravdou,ze SSS ma cierny strop???
- a najma ako si s autom doposial spokojny??? Kolko stastnych km si uz nabehal?Kolko octavii tdi si uz nahneval???
Dakujem a vela stastnych km zelam. -
sss001 26.11.2014 10:21
SSS
- nevies ci je mozne odpojit ostrek celneho skla od svetlometov???
- je pravdou,ze SSS ma cierny strop???
Dakujem a vela stastnych km zelam. :-)-
woody-alien 26.11.2014 10:47
« Re: SSS
Snad nebude vadit, že odpovím já, tedy jen na to, co vím. ;-)
U zadních sedadel se sklápí jen opěradla. Vzniká tak celkem velký schod. Sedák je nedělený a dá se vyndat velice snadno, je totiž pouze na několika místech nacvaknutý. S opěradlama to tak snadné nebude, ale nezjišťoval jsem to. Můžu se kouknout.
SSS nemá černý strop. [odkaz]
Octavii TDI nejsnáze naštveš na hodně členité trati, hodně ostrých zatáček - ale nesmí to být moc do kopce. S nějakým potíráním dvoulitrových TDIček na rovné silnici příliš nepočítej. Kouzlo SSS je v něčem jiném než v závodění s turbodieselem. Ale dá se zase využít moment překvapení. ŘIdiči v Octávkách většinou takovýmhle diblíkům nepřikládaj pozornost. ;-)
sss001 29.11.2014 18:57
obmedzovac otacok
Opäť pozdravujem,rád by som sa opýtal ešte jednu vec,ktorá mi nie je jasná a tou je obmedzovač.Doposiaľ som sa dočítal stále o iných číslach (od 6.900 do 7.200 ot/min).Aká je však realita?Kedy teda zasahuje obmedzovač u SSS???