BMW X1 (2013)
5.10.2013-- Nové poznatky jsou uvedeny na konci--- Ještě před pár měsíci jsem si myslel, že mé dalším autem nemůže přece být BMW X1 a nyní píšu tenhle…
BMW X1 (smile.cze)
woody-alien
- 1 ROK 10.09.2014 16:17 smile.cze
smile.cze 06.10.2013 12:42
Ne
Omlouvám se, ale zveřejnění proběhlo rychleji než jsem čekal... článek postupně budu dopisovat... ;-) -
GregorZV 06.10.2013 15:06
Vitaj v klube novej X1tky :)
Som rád, že si tiež kúpil pofaceliftovú X1 tak ako my, táto hnedá vyzerala na starej veľmi zle ale na tejto novej sa mi tiež páči. My máme čiernu :-) Len si oprav v technických údajoch kW na 135kW a bude to fajn :-) Teším sa na ďalšie fotky a prajem veľa radosti z jazdy.-
smile.cze 10.10.2013 22:17
« Re: Re: Re: Vitaj v klube novej X1tky :)
Hlavně ze začátku jsem jí zavrhoval... ale postupně jsem na ni měnil názor. Je "zajímavá", ale asi takovej blázen zase nejsem... ale něco do sebe určitě má. Ale jednu barvu bych nechtěl určitě a to je bílá X1... jinak mám bílou barvu moc rád, ale na X1 mi vůůůbec nesedí...
Vranis 09.10.2013 12:46
Pekne auto
a pekna recenzia. Myslim ze pre trochu nadpriemerne jazdne vykony uplne staci 20 d. Mam ten isty motor s automatom a xDriveom v trojke a okrem vysokych dialnicnych rychlosti naozaj nemam poci,t ze by mal s autom problem. Co sa tyka spotreby ta ti urcite este klesne, ja jazdim celkom svizne, rano stavam dobru tristvrte hodinu v zapchach a dlhodobu spotrebu mam niekde okolo 6,5 litra. Samozrejme vsetko bude zavisiet od stylu jazdy ale osobne si myslim, ze dostat sa dlhodobo pod 7 litrov nebude velky problem. Vela stastnych km :-)-
Vranis 09.10.2013 22:10
« Re: Re: Pekne auto
Myslim si, ze s tou spotrebou budes o nieco malo vyssie ako ja- X1 je predsa auto vyssie a bude mat o nieco horsiu aerodynamiku. Na druhej strane predpokladam ze mam o nieco sirsie gumy a o palec vacsie elektrony takze mozno tam moc rozdiel naozaj nebude :-)
Malý Bobby 31.07.2014 14:19
Něco pro teplouše
jízdní vlastnosti - 9..takový ideální auto pro Jeana Maraise-
woody-alien 31.07.2014 14:32
« Re: Něco pro teplouše
Panečku, hned prvním příspěvkem si dát razítko blba a zapsat se tak do povědomí čtenářů, tomu říká úspěch....komu čest, tomu čest. >:D-
Malý Bobby 31.07.2014 14:51
« Re: Re: Něco pro teplouše
Panečku, víc příspěvků sem dávat stejně nebudu, takže je mi to u pr* ;-) šlo mně jen o decentní flame, poněvadž tohle auto si může pořídit, a extrémně nadhodnotit, skutečně jenom Jean Marais :-)-
šmoula nešika 31.07.2014 15:22
« Re: Re: Re: Něco pro teplouše
Nedávno se tu o místo náčelníka Blbů z vlastní iniciativy ucházel jeden bývalý policista, co rozlišuje lidi podle značek aut, ale jak vidím, po jeho náhlé abdikaci je tu kandidát ještě lepší! V jedné větě zdrbnout BMW i oblíbenou hereckou osobnost, to chce mít nadhled.
PS: Minulý náčelník se postu vzdal recenzí svého vozu. Neuděláš prosím to samé s tím svým... ortodoxně heterosexuálním? ;-) A hezký nový nick.-
Malý Bobby 31.07.2014 15:58
« Re: Re: Re: Re: Něco pro teplouše
Já zcela určitě nerozlišuji lidi podle značek, tady jde o tento konkrétní vůz ,)..Za pochvalu nicku děkuji, názor vyloženě zemité osobnosti potěší vždy :-). V současné době řídím Pendolino 680, to je jízda kamaráde, né jako SUVčko, nevhodné do terénu i na silnice, s nulovým osobním projevem :-! ...hodnocení X1čky - NULA-
poterienko 31.07.2014 19:08
« Re: Re: Re: Re: Re: Něco pro teplouše
Není. Ve chvíli, kdy si ho objednal první zákazník přestalo být zbytečné. To auto má tvořit automobilce zisk a ten tvoří, takže není zbytečné.-
poterienko 31.07.2014 19:38
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Něco pro teplouše
Musíš bohužel i pochopit, že BMW nezaplatí faktury nadšenci, kteří si kupují ojeté M3 po desátém majiteli. Pro radost z jízdy je tu stále M divize a náhodou s takovu X5 40d na eMkovém podvozku můžeš zažít radost z jízdy, kdo nezkusí, nepochopí.-
Břetislav 31.07.2014 20:18
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Něco pro teplouše
Chápu, že faktury nezaplatí nadšenci, ale stále mi uniká výhoda a smysl těchto "zvýšených" modelů. Potřebuji praktické auto? 3er nebo 5er kombi xDrive splní vše co X1/X3/X5 a stále se lze za volantem alespoň trochu bavit a jako bonus je nižší spotřeba a lepší dynamika. V X5 40d lze zažít "radost z jízdy" maximálně tak na dálnici.-
poterienko 31.07.2014 20:27
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Něco pro teplouše
Řada X - vyšší posez, větší kola (nemusíš se tolik bát děr), pro některé lidi důležitý machr index, jednodušší nastupování.-
smile.cze 10.09.2014 16:14
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Něco pro teplouše
Především diky za komentáře!
Zaprvé - nejsem teplouš.
Zadruhé - nedělá mi přiznat, že auto působí trošku metrosexuálně :), potkávám v něm taky hodně řidiček. Ale vesměs si myslím, že to je auto pro mladé aktivné lidi jako jsem já. Potřebuju aby mě zvládlo dovézt k horské chatě, aby zvládlo nějakou tu lesní cestu atd. Abych měl jistotu že nikde neuvíznu a že když ho pujčím přítelce, tak aspon bude mít nějakou výhodu v podobě xdrivu a vrátí se v pořádku domů.
Ano, je to marketingové auto - díky takovým autům si můžou fanoušci koupit novou M ... atd.
A stojím si zatím, že auto má na malý crossover nejlepší jízdní vlastnosti mezi podobnými vozy. Po roce ježdění to mohu jen potvrdit a tak i mé okolí, kterým jsem auto půjčil.
Samozřejmě, že bych chtěl 335i touring atd... ale jsem realista, své auto používám ke své práci. I X1 když s ní jedu třeba na chatu, tak přijedu a mám usměv na rtech. Je to schopné auto.
... a to nejhlavnější nakonec ! Paket JOY se slevou přes 200 tis mluvím za vše... to byl ten hlavní podnět pro jsem se rozhodl pro X1.. a udělal jsem dobře! ;-)