Mini 3 door (2005)
5.10.2014TOUHLE RECENZÍ BYCH CHTĚL VZDÁT HOLD AUTU, KTERÉ DNES ODEŠLO DO AUTOMOBILOVÉHO NEBE. Dlouhé stoupání s rychlími zatáčkami někde na Vyškovskku. Bliíží…
Mini Cooper (sjetaSUELIN)
- Fotky z bouračky? 05.10.2014 21:17 LudvikXXIX
- Vyškovsko 06.10.2014 19:28 dr.biker
- Tohle je recenze? 15.10.2014 19:42 Midlosek
- Nedotáčivý smyk 29.10.2014 23:29 white label
dr.biker 06.10.2014 19:28
Vyškovsko
Kde pak jsi to naboural, že by v serpentinách ze Slavkova na Rousínov? Jsi ze Slavkovska, tak je to první, co mě napadá. Ty serpentiny mají docela zrádné krajnice, mám vlastní zkušenost, jsem totiž od Vyškova.
Jinak škoda Miniho, budiž mu země lehká, no vlastně vrakoviště. -
white label 29.10.2014 23:29
Nedotáčivý smyk
Je tady ještě někdo, kdo řeší nedotáčivý smyk "volantem nadoraz"??? 8-s
A teď si představte, že podobné "dementy" můžete příště potkat někde na cestě... :no:-
Brandon Walsh 30.10.2014 08:09
« Re: Nedotáčivý smyk
nechcem obhajovať autora recenzie ale nedotáčavý šmyk a následne panika robia divy, čo nepochopím sú dementi v octávii ktorý napriek oproti idúcemu autu obehujú kamióny, koľko krát si hovorím nemať pud sebazáchovy naschval to do teba vrazím, ešte by som si aj podradil, aby som dosiahol vyššiu rýchlosť pri náraze >:D -
David Silver 23.12.2014 22:03
« Nedotáčivý smyk
Povinně zavést školu smyku jako je to v jiných státech. Jelikož očividně jsou mezi námi jezdci co si myslí že jsou mistři světa ale neumí vyřešit ani drobnost. Pedál na podlahu umí sešlápnout každý-
Bully_ 24.12.2014 10:03
Kysky:
u nas v L je skola bezpecne jizdy ("smyku") povinna a lidi udelaji obcas kravinu i tak, nehod kvuli tomu min neni.
Na podobnych skolenich (obecnych a ojedinelych) je prinosem predevsim to, ze clovek ziska trochu respektu. Skoda, ze ne i k tomu, jak ridi ostatni.-
David Silver 24.12.2014 10:33
« Re: Nedotáčivý smyk
Mně je jasný že to každé nehodě nezabrání, ale myslím si, že kor mladí řidiči na polygonu zjistěj že to uřídit není jako GTA nebo NeedForSpeed. I ten kdo ví jak na to, tak je jasny že v tý chvili může zareagovat špatně. Také jsem už udělal špatné rozhodnutí za volantem, to přiznávám :-) ale stačí mi když se bavim s vrstevníky, tak vidím jací to jsou Šumachři. Já si nikdy na nic nehrál a na polygon jsem jel pár měsíců po získání ŘP abych si to vyzkoušel a něčemu se přiučil :-)