Hyundai Lantra (1996)
31.3.2009Auto jsem kupoval v roce 2000.O rok později jsem začal dělat první tuningové úpravy - k přednímu nárazníku se přidělal spoiler,udělaly se prahy…
Hyundai Lantra (scooby.dooby)
krovakus 31.03.2009 21:34
Pekny
Jako ze jsem alergickej na korejce, tak tenhle kousek se mi libi. Hlavne na fotce z boku vypada krasne. Zadek mi trochu pripomina Lancera. Mas vkus chlape. ;-) Tesim se az napises recenzi. -
scoobydooby 03.04.2009 19:55
Oprava !!!
V názvu byl objem motoru SPRÁVNĚ 1.8 16V,ale v technických datech jsem asi špatně kliknul na 2.0. Tak se omlouvám :-O -
Mishak (RSKa) 01.05.2009 20:34
dobrá lantřice
zdarex sokole ani jsem nevěděl že seš tady :-) trochu přihod fotek a recenze ;-) pak ti to ohodnotím :-) :yes: -
"-- skrytý --" 04.07.2009 10:47
moc pěkný auto
Zdravím....měl bych dotaz!!! ;-) U které firmy jsi si nechal dělat ty nárazníky???Mám taky Lantru J2 a chtěl bych s tím taky něco províst!!! -
vartin 14.07.2009 20:09
Lantra
Super auto! Taky sme měli Lantru 1.8. Můžu potvrdit, že je to opravdu bezproblémová a kvalitní kára. Měli sme ji 5 let a bez poruchy. Jen výměna kapalin, spojky a 2x zadních tlumičů, jelikož byla zároveň jako služební vozidlo a věčně byla Lantra naložená i na zadních sedačkách. Naši ji prodali při najetých 300.000 Km. :yes: