Volkswagen Golf (2015)
8.8.2016Moje prve nove auto, kupene ako skladovka, takze mu chybaju niektore veci, ktore by som privital - hlavne natacacie bixenony a sklapanie sp. zrkadiel.…
Volkswagen Golf (ptr078)
robert78 10.08.2016 14:41
sedadla
Je zajimave, ze mas kombinaci sedadel ergoactive a paketu Rline. Ja kdyz Golf kupoval, tak Rline paket automaticky musel nahradit Ergoactive sedadla za Rline sedadla. -
Jirra 10.08.2016 14:56
Teplota oleje
Pokud se nepletu, tak na palubní desce není ukazatel teploty oleje, ale teploty vody, teplota oleje je viditelná pouze přes palubní systém :-)
Verny_2013 10.08.2016 19:52
Výběr auta
Byl jsem na tom podobně jako ty taky jsem prolez co se dalo a nakonec to vyhrál nad kombíkem ten " Opuchlý golf" a zatím nelituju. Taky mě limitovala skladovka, bral bych motor 110 Kw ale ten v té době v ČR vůbec nebyl. S tou převodovkou máš naprostou pravdu, ta mechanická robustnost jako měly předchozí modely tam prostě není. Šetřit se prostě někde muselo.-
ptr078 10.08.2016 20:08
« Re: Výběr auta
Ja som mal moznost brat 110ku za dobru cenu, ale cierne auto som fakt nechcel. Mam par znamych s ciernymi autami a casom ak sa majitel o lak poriadne nestara vyzera hrozne. Pohraval som sa aj s myslienkou chiptuningu., ale kym je to v zaruke tak to necham tak. Potom uvidime.
jiricek10 25.11.2016 12:54
Žárovky denního svícení
Ahoj,
kupuju skladovku golfa také s bixenony bez led denního svícení. Chci se zeptat jaké žárovky jsi dával do denního svícení místo originál halogenů a kde jsi je kupoval? U všech ledkových náhrad na ebayi nebo aliexpressu je vždycky poznámka, že pro Golf VII jsou jenom do halogenových světel.