Toyota Avensis (2010)
14.5.2013Na týden jsme dostali jako náhradní vozidlo Toyotu Avensis kombi s motorem 1,8 Valvematic a manuální převodovkou. Audi A4 3.0TDi s Tiptronicem je v…
Toyota Avensis (poterienko)
Svělta
To budou spíš projektorové halogeny. Jinak hezké recenze všech 3 aut :yes:-
poterienko 02.09.2013 11:27
« Re: Svělta
Jo taky mi to zpětně došlo po tom, co jsem se o zmínce projektorů u halogenů dočetl. Opravím to.
Děkuji :).-
pargi 02.09.2013 12:08
« Re: Re: Svělta
Není vůbec zač. Jinak jsem docela rád, že alespoň ke koncu nějaké slová chvály na 1,8 Valvematic, já mám potenciálně v hledáčku právě Avensisa, ale už faciliftovaného, s 2litrovým benzínem a Multidrivem, na showroomech ale mívají spíš naftové verze a ty jsou vzhledem k soukromému použití a menšímu ročnímu nájezdu pro mě nevhodné (i když na kačky vyjde 2,0 nafta podstatně levněji než 2,0 benzín s automatem).-
poterienko 02.09.2013 12:25
« Re: Re: Re: Svělta
Jo postupně jsem si na ten motor zvykal. Prostě to chce pochopit jeho konstrukci. Navíc předtím byla mnou používaná auta Škoda Fabia HTP (poměrně slušně táhla i ve středním pásmu) a pak vyloženě nm děla Toy LC 120...no šak víš :D, Takže ve finále bych si dokázal představit s tím jezdit, jen mne ze začátku vysloveně unavovalo to furt vytáčet. Ale s automatem to máš šumák, prostě jen šlápneš na plyn. Co jsem koukal na YT, tak s dvoulitrem to poměrně slušně zrychluje.
Jinak FL Avensis je krásný, byl původně hlavním kandidátem na nové auto a se základním dieselem to nejelo zas tak špatně. Navíc měl i příjemný zvuk, respektive nezněl jako traktor.