Saab 9-5 (2001)
13.4.2009Najskôr trochu na začiatok. Už asi nejaký pol rok som rozmýšľal nad výmenou starého oplíka astra combi. Najskôr som pokukoval na ford mondeo kombi…
Saab 9-5 (piatok)
kuko 14.04.2009 09:54
Parádička
Krásavec, gratulujem :yes: Teším sa keď doplníš recenziu.
Nie je náhodou tvojím bratrancom chlapík s nickom "Maiky 81" s Blackom (9-3)? On spomínal že láme svojho bratranca do 9-5 Aero kombi. To by ste boli celkom vydarená rodinka >:-[]-
kuko 15.04.2009 10:55
« Re: Re: Re: Re: Parádička
v poho, mám to podobné. Prišli sme pred piatimi rokmi, len na leto, no a zapáčilo sa, práca bola, do BA sme sa vrátiť nechceli, tak sme zostali a sme spokojní.
S tými cenami mi ani nevrav. Teraz sú fakt parádné. Akurát mám ešte niečo cez dva roky lízink na súčasné auto, takže až potom budem mocť presedlať. 9-5 je pre mňa zbytočně velká a nákladná, ja si brúsim zuby na 9-3, MY08 ideálne, v kombíku. Samozrejme by som najradšej benzín, ale skúsil som naftu a nebolo to zlé. Dúfam, že sa v nedelu stretneme a hodíme reč.
element5 14.04.2009 20:26
Nedělní sraz
Ahoj, doufám, že v neděli dorazíš s maikym. :-) A abych nezapomněl, moc pěkný auto. :yes:-
maiky81 14.04.2009 23:50
« Re: Nedělní sraz
skusim ho ukecat... trochu mi prislo spatne na jednej z poslednych fotografii mam na mojom sobovi rezervu (podarilo sa mi znicit novu letnu 17" pneu :-( .. ale zohnal som novu)
Inak som sa potesil, ze je tu novy clanok o sobovi a potesil som sa este viacej, ked som zistil, ze je to od bratranca.
Coskoro doplnim k mojmu Blackovi nove fotos.
Tak zatial cauko, stretneme sa v nedelu ;-)-
kuko 15.04.2009 10:20
« Re: Re: Nedělní sraz
fešáci, snažte sa dať svoje kusy švédského železa do pucu, bo ja som o víkende vyleštil svojho žabáckého Megana a na tom minizraze budem inak za najvačšiu hviezdu. Mám tam teraz dokonca aj čerstvý škrabanec na dverách od Guruho TSI, je to hotový babolep :-!-
kuko 15.04.2009 11:35
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nedělní sraz
ano, konspirativně jsem byl informovaný.
Podle čeho vás spoznám? >:D >:D >:D
Já parkuji na ulici, naštěstí těch škrábanců až tak moc teď nemám, když jsme ještě bydleli na Řepích, tam jsem našel nový snad obden.
S parkováním u nákupních center je to taky hardcore. Já jsem si řekl, že na to dlabu. Prostě zaparkuju v prázdné části, udělám 20 kroků navíc, ale vím, že když se vrátím, nebudu tam mít pozdravy od nějakého Pepíka. :-!-
maiky81 15.04.2009 16:12
« Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nedělní sraz
Spoznas nas jednoducho... odfiltrujes vsetky auta pod 200 koni a zameras sa len na tie zo Svedska :-!
Inak ja tiez parkujem v obchodakoch trochu dalej. Zvyknem sa vyhovorit na experiment a cakam, ze po nakupe najdem vedla svojho sobika zaparkovaneho nejakeho ineho soba. A aspon mi nehrozia ziadne pamiatky na karoserii, ktore sposobuju ludia co v zivote nemali dostat vodicsky preukaz.
maiky81 17.04.2009 22:17
SID a klima
No ak sa ti podari opravit mi displeje (SID - jeden riadok, klima takmer KO) tak ti budem vdacny :-)
V nedelu sa dohodneme po zraze.
PS.:mam 205 koni a nie 200 :-! -
"-- skrytý --" 22.07.2009 10:33
SID
Pekný sobík, gratulujem ku kúpe a nech to sviští naďalej!
Jazdím 9-3 Viggenom (ešte som nemal čas dať do profilu), a zaujala ma tvoja skusenosť s opravou SIDa. Mne sa rozsypal ten u klimy - neukazuje už takmer vobec nič. Podarilo sa ti opraviť ten na 9-3?
Nech slúži, prajem ešte veľa potešenia z tohto kúska ;-)