Fiat Tempra (1992)
20.7.2012K Tempře ve čtyřkolce jsem inklinoval už v době, kdy jsem kdysi míval kombíka Tempru 1,6 jako rodinné provozní auto. Ale až v roce 2009, kdy jsem se…
Fiat Tempra (petr_inza)
Stejsn 23.07.2012 09:40
Nazdar Inžo,
tak ses taky rozhoupal něco napsat. No já se jak víš Tempry před 14 dny nadobro zbavil, odjela - podrž se - do Klatov >:D (Předseda)-
petr_inza 26.07.2012 15:38
« Re: Nazdar Inžo,
Je nějak málo času k literární tvorbě.. Tvůj prodej jsem sledoval, brácha uvažoval o náhradě své prohnilé Felicie combi, tak jsem ho poňoukal.. Odtažení jsme měli vymyšlené po veteránisticku - za Tvojí Tempru zapřáhnout jeho auto a brzdit soupravu "zezadu".. Jenže se pořád nemohl rozhoupat.. Ještě mu musím říct, za kolik jsi jí nakonec prodal, aby měl čeho litovat..
Tak možná Kredenc někdy v Klatovech potkám :-) , párkrát za rok se tam vypravujeme..
Stejsn 11.12.2012 21:36
Zámky,
věčný problém Tempry. Co já se s tím nazlobil... když nechtěly dveře držet zavřené, pomohlo do zámku stříknout glykosol. Čudlíky zamrzaly taky, nešly zmáčknout, děs. A centrál jsem měl na klíček, takže občas jsem ho ani nedostal do zámku. Ale nezoufej - u auta co mám teď to není o moc lepší a kliky a dveře mi přimrzají taky, i přes napatlání glycerinem.