Mitsubishi Eclipse Cross (2020)
31.7.2020Ahoj.Mal som Seat LEON combi 2015 a počas "koronadovolenky" vo mne začala klíčiť myšlienka na kúpu "posledného" auta pred dôchodkom (aby som ho stihol…
Mitsubishi Eclipse Cross (peto67)
peto67 01.08.2020 11:34
« Re: Auto do dôchodku
Jasne ten dôchodok je len zámienka mal som leona a už aj ja som mal trochu problém vyliezať a to behávam 30km je to ako z vane...A k tej zadnej partii eclipse,má to jednu výhodu neosvetlujú ma v noci vodiči lebo ten lom je v úrovni svetiel auta za mnou a z estetického hľadiska mi to nevadí.Pri kadjare ma odradil automat údajne šklbe a kvalita spracovania vŕzganie.Kúp čo je pre teba najlepšie a svokrovci nech chodia autobusom
superkutil 30.08.2021 12:53
Jak je to se zatlumením?
Mám ASX a zatlumení je hrůza, musel jsem ho dodělávat. Tak by mě zajímalo, zda ostaní Mitsu jsou na tom lépe. Nadával jsem na plato v kufru a bral bych roletku. Dokonce jsem plato vyndal, ale z kufru šel takový hluk, že jsem ho musel vrátit. Eclipse cross je přehlížené, protože za ty peníze mají lidé pocit, že nedává dost. Navíc hodně lidí nechce ve 4x4 automat. Také dost lidí odradí dělené okno.
Podľa podpisu máš do dôchodku ešte dosť ďaleko. >:D
Som v podobnej situácii a tiež vyberám auto.
Na jednej strane by sa hodilo SUV,vozím ešte aj svokrovcov a tam už je problém vydriapať sa z auta von.Eclips vyhovuje a neviem prežuť zadnú partiu.Je tu aj SY Korando.Tam sa obávam servisu a nikto nevie povedať reálnu spotrebu,ba ani zrýchlenie.Zatiaľ mi to vychádza na Kadjar benzín 160 koní.No nie som s tým úplne zrovnaný.Tiež pozerám odchádzajúcu Kugu 1,5EB.Tam mi vadí interiet a spotreba.Je to ťažké.
Srdcu bližšie mi je Mondeo 1,5EB alebo Insignia 1,5 turbo hoc aj ročnú jazdenku.No kto bude vyťahovať svokrovcom z auta? :'-(