Škoda Felicia (1996)
1.3.2013Felicia je takové auto, které se snadno opraví a díly stojí pár korun. Podle mě je i celkem poctivě udělané, až na tu antikorozní ochranu. Ale je hodně…
Škoda Felicia (perceptio)
perceptio 09.03.2013 19:21
Díky!
Ahoj, jojo, přesně tak. Nemám rád tuning, nechávám jí v originále. Zachoválá docela je, snažím se, akorát ta rez :'-( . Každopádně díky-
Rambo-x 09.03.2013 20:16
« Re: Díky!
Jj souhlas,koroze je sviňa a na starým modelu ještě větší-bohužel.....na to pomáhá jen vyvařit a opravdu kvalitně zalakovat-kitování je na nic :-( ale ta tvoje je jedna z těch hodně dobrých,to mě teď čeká lítý boj s korozí,půjdou blatníky a vyvařit všechno co je rezavý-
Rambo-x 09.03.2013 23:58
« Re: Re: Re: Díky!
Tak kde není vidět už to moc nehnije.....felda hnije extrémně v kritických místech jako přední blatníky a zadní lemy,zadní části prahů a vzácně spodky dveří....podlaha nebo nosné části jsou napadány jen vyjímečně......což je aspoň jedna z dobrých věcí
Podvozek chce pořádně naimpregnovat nějakým antikorozním nástřikem a olejem naimpregnovat dutiny,pak to hnít nebude a tohle opakovat každé tak dva roky....na zadní lemy asi nic nepomůže,kromě jedné věci....i když to je zalakované a ošetřené dobře,odletující kamínky a bordel po čase udělají v laku mikroskopické trhliny do kterých se dostává voda a na korozi je zaděláno....na favoritu nám hodně prodloužilo životnost zadních lemů nalepení bezbarvé odolné folie,jen tenký proužek na lem-skoro to nebylo vidět a hodně to tomu prodloužilo životnost,zatímco jiné favority v těch místech vesele kvetly,ten náš byl dluho v cajku