Škoda Fabia (2007)
12.10.2009Jak jsem k autu přišel: Když jsem si v sedmnácti začal dělat ŘP, tak se rozhodlo, že by to chtělo nějaké menší auto pro řidičské začátky. Udalo se…
Škoda Fabia II (pepevyskoc)
McGyver2 20.04.2010 20:55
Fotka
Je možná fotka, jak se ti tam podařilo zakomponovat ty zadní senzory? Chtěl bych je tam dát taky, ale i dopředu ;-)-
pepevyskoc 12.05.2010 19:34
« Re: Fotka
Omlouvám se za opožděnou odpověď, ale aspoň teď po delší zkušenosti s čidly je můžu jen doporučit. Já jsem koupil základní sadu 4 zadních senzorů. Původně jsem přepokládal, že si je namontuju sám bez sundání nárazníku, ale pak jsem na to nějak neměl chuť,tak jsem si to nechal nemontovat za cca 1500 v servisu. Ale jinak montáž svépomocí by neměla být nikterak složitá čidla se jen nacvakají do řídící jednotky a ta se přípojí na žárovku, ja jsem to měl v plánu pripojit dratovými svorkami, ale v servisu to spájeli k sobe a zaizolovali. Jinak čidla mi dali niž než jsou originalní- přesně doprostřed nárazníku a dál od krajů a funguje to přesně. Kdyby byly stejne vysoko jako jsou originalni cidla tak by asi uz nebraly vysoký obrubníky, uz takle je berou tesne, ale to asi záleží na konkrétním typu senzorů. Kdybys měl další dotazy, tak se na mě mužeš obratit, pokusim se odpovědět dřív. :-) , P.S.jinak fotku ze zadu jsem přidal
HELIUM 08.06.2010 23:33
OFUKY BOCNICH OKEN
OFUKY BOCNICH OKEN - nedeformuje to tu mechovku pro sklo + tu cast ktera sedi na ramu dveri ?
pepevyskoc 09.06.2010 17:12
« Re: OFUKY BOCNICH OKEN
Ne je to naprosto bez problémů, akorát chvíli než si sedly tak bezpečností pojistka el. oken nedovolila okno zavřít, ale stačily asi 3 zavření a usadilo se to. Jsou do rámu jen tak volně vloženy a na dvou místech drží pomocí kovových sponek, ale nic nedeformují.