Toyota Auris (2011)
19.11.2016Začal bych asi tím, jak jsem se k Aurisu dostal. Mé první auto byl ojetý Rover 200. Byl jsem s ním celkem spokojený, i když ve městě žral jako tank a v…
Toyota Auris (peko)
-PePe- 19.11.2016 19:34
Krasavec
Gratuluji ke krasavci. A jsem rád, že ti moje recenze pomohla. Ať slouží. :yes: -
Invisible 20.11.2016 17:21
Luna
Ahoj,
trochu nostalgie, měl jsem Aurise úplně stejného, navíc jsem měl pouze ty černé elektrony... Byl jsem s ním velice spokojený, spolehlivé auto v rozumné výbavě. Ještě teď si dobře vybavuji to neuvěřitelné ticho za jízdy, povedený motor. Nudné mi taky nepřipadalo, to mi s atmosférou nejde moc dohromady. Pravda kočár se do kufru vešel pouze po sundání koleček na jedné straně, ale to bylo tak na 5 sekund.
Byl to můj první japonec, od té doby jsem už jinam nešel.
Tak ať dobře slouží...
peko 20.11.2016 18:00
« Re: Luna
Díky
Já už se těším na jaro, protože ty černý kola prostě budou. Jen není moc fotek pro inspiraci a konfigurátor mi taky zrovna moc nepomohl. Jinak článek o "nudě" je třeba tady [odkaz]
Přijde mi, že mu někdo z Toyoty chodil za ženou, nebo nevim, proč je pan recenzent tak zaujatej :-)
Je ale pravda co jsem psal v recenzi, že jsem přesedlal z Yarise a to jsou prostě uplně jiný světy, takže jsem ovlivněnej tím, že mám konečně "auto"
KLingO.KE 23.11.2016 17:01
mute audia
vyskusaj dlhsie podrzat tlacitko MODE na volante .... aspon na novom modeli to uz takto funguje