Ford Focus (2011)
26.10.2011Né, né, není to RS, není to ani ST. Je to atmosférická jednašestka. Musím to napsat hned, aby nebyl někdo pak sklamaný, když se to doví až po přečtení…
Ford Focus II (paulos)
iudex 27.10.2011 15:15
« Re: Pěkné
Zastávam rovnaký názor, zaujímavé a netradičné. Nezapadneš v dave, to je isté, modré rýchle pruhy na bielom aute vyzerajú výborne (ale rovnako i biele na modrej). 18" ST 5Y disky je to najkrajšie, čo Ford na autá dáva(l) a jedny z najkrajších diskov vôbec. Plus dokonale využiješ potenciál podvozka Focusu. Motor je tu jediný slabý článok reťaze, ale pri danej cenovej relácii niet čo riešiť. Tak nech dobre jazdí. :yes:-
das_autos 29.10.2011 19:51
« Re: Re: Pěkné
Ahoj.Za mě barva dobrý,kola dobrý,eibach dobrý ale fofr pruhy ala gordini naruby ne i když je pravda,že focus je celkem tuctovka a tenhle alespoň nezapadne v davu.Jinak prodejce auto in z mojí zkušenosti dává malý slevy a charouz největší.Má největší obrat tudíž větší množstevní slevy,tudíž nejnižší cena.
matii 28.10.2011 08:11
Ježíši
Ježíši nestává se mi často, abych při své konzervativní povaze projevoval emoce, ale tohle auto je opravdu nádherný. Ty "fofrpruhy" a 18" tam sedly jak pr..l na nočník. Nemůžu se vynadívat. :yes: :yes: :yes:
Nádhera, až tě někde potkám stáhnu okno (což jsem od koupě auta udělal 3x) a vystrčím palec vzhůru. Gratuluju, takhle hezký auto už jsem dlouho v nováčcích na MACZ neviděl. ENJOY.