Volkswagen Bora (2000)
4.4.2010Původním autorem recenze je uživatel s nickem "Predator3D". Chtěl bych Vám představit moje auto je to Bora rok výroby 2000. Todle auto se mi líbilo…
Volkswagen Bora (Predator3D)
Nicco 08.06.2010 10:23
« Re: Re: xenony
Este budes musiet doplnit ostrekovace (aj ked nechapem, preco ich vyhlaska pozaduje):
"Při profesionální montáži KITu FSHL a xenonové sady na vůz tak, kdy vše musí být řádně připevněno, schováno obdobně jako u originál xenonových sad, chráněny kabely ohebnou černou trubkou v podvozkové části vozu a v motorové části textilní izolační páskou, můžete jezdit s vozem i na STK. Nedílnou součastí takovéto úpravy je i dodatečná montáž ostřikovačů světlometů"
Tiez je otazne, ci to tie motorceky vo svetle vydrzia stale naklapat, ak na to neboli navrhovane. U obycajnych svetiel nastavujes sklon mozno raz za rok, ale takto ti to bude sklapat pri kazdej nerovnosti na ceste...
FRPE 05.04.2010 03:03
Bora z Borku nad Borem
Zdravíme pane Predátore,
jmenuji se Frpe Terminátor >:D heleď, nutno říci že tvá recenze by snesla ještě kapánek písma a kapku fotek, jsem jemný a taktní, Netaktní člověk by tě napsal : moře písmen a niagáru fotek ale to sem nepatří, ta netaktnost že? ;-)
Věřím, že až se tady krapet rozkoukáš tak to doplníš a bude to ok, já zatím recenzi v takovéto "rozpracovanosti" hodnotit nemohu, pokazil bych ti to a to nechci. Nejsem Simičisko nebo Můra89.
Vítám tě na MACZu. ;-) -
"-- skrytý --" 05.04.2010 10:41
spotreba
Ahoj, koukam ze mame stejny motor, chtel jsem se zeptat za kolik ti to jezdi po meste? ja se horko tezko dostanu pod 8l/100km. Nekoukal si na aktual spotrebu kdyz jedes plynule 55km/h? to mi ta lita neajakych 5,5.
Jinak Bora moc krasny auto, taky jsem ji chtel, kdyby se naskytla nejaka pekna, jako ta tvoje, tak bych ji uz mel :-)-
"-- skrytý --" 05.04.2010 11:21
« Re: spotreba
Spotřeba je opravdu v průměru 5 až 6,5 ale na dálku po dálnici 5 a to to neženu 120-130km/h jinak po městě průměr 6,5 záleží podle toho jak chi jet když na to šlápneš tak bude samozřejmě průměr větší počítam tak 7 - 7,5. Je to prostě úsporný auto ;-)
Btw. jak jsou na tom ty goodyear s hlučností? uvažuji nad nimi