Škoda Felicia (1996)
7.2.2010Původním autorem recenze je uživatel s nickem "MiDAS". Feldu jsem koupil někdy v Září.Je to mé čtvrté auto z toho druhá Felda.Předtím jsem měl dvě VW…
Škoda Felicia (MiDAS)
nxue 07.02.2010 16:58
felicia
auticko si zaslouzi hodnoceni co nejlepsi uz jen z duvodu, z ktereho sis ho vybral - ucelovost a pritom levne na opravy - dostupne je k nemu vsechno aprotoze je videt ze se o nej staras a neni to zadna predrazena hruza - splni to ten samy ucel co popelnice za 600000:o))) akorat u takovych popelnic je problem,ze kdyz uz se nekomu neco tak noveho po... tak to muze zrovna nechat stat na ceste..:o)) -
old.school.rska 07.02.2010 20:31
Přečíst
Zdravím Tě,máš moc krásnou Felicií,co takhle někdy udělat srazík?Jsi z Ostravy a já z Opavy tak někde na půli cesty co ty n a to?Zatím se maj a napiš určitě -
FRPE 08.02.2010 16:38
Já nejsu z Opavy ani Ostravy
... som plzenský chalan a auto se mě páčí ale na můj vkus bych tě poprosil slušně o dopsání a doplnění fotek. Jinak dobrý! ;-)
PS : Radím Ti dobře z Old Schoolem se nescházej, já se s ním jednou sešel a dopadlo to ... 8-s >:-[] ;-) :yes: -
"-- skrytý --" 08.02.2010 17:28
felina
čau vypadá to že máš pěkný zachovalý kousek na kterém nebyl spáchaný žadný tuning(tuzing) jen tak dál ;-) -
tofoj 08.02.2010 17:55
Nepovidej
Čauves, cituju z recenze: "Po nějaké době jsem zjistil že se mi někde ztrácí olej. Objevil jsem opravdu malou trhlinku na olejovém filtru, filtr jsem odstranil a bylo po problému".
Jen to dokončím: Motor se zadřel a nový už měl filtr vpořádku >:D
Slovo výměnit by se asi hodilo víc ;-) Až budeš textík rozšiřovat, zkus ho malinko zcivilizovat, špatně se čte :yes: -
pumpkin 08.02.2010 21:12
fotky prosim
ahoj. vždy ma poteší keď tu pribudne pekná udržiavaná Felicia, podľa možnosti bez tuningu...
Poprosil by som ťa však o doplnenie fotiek aaa aj recenzie. Potom daj vedieť, rád prehodnotím.
P.S. Rovnakú Feliciu len v mierke 1:43 mám doma vo vitrínke :-) -
Ronnyp (RSKa) 11.03.2010 15:27
zdravicko pane
tak te tady zdravim s tou tvoji peknou felinkou ta barva je fakt prekrasna moc ji slusi a doufam ze vypada tak i na zivo.dodej fotky at ti to nekazi zbytecne hodnoceni :-! at jezdi a slouzi jak ma ;-)-
"-- skrytý --" 11.03.2010 15:49
« Re: zdravicko pane
Děkujeeem já koukal na tvoje brko...hooooodně luxusní záležitost :-) :-)
určitě fotky dodám budu fotit a bude se ještě na feldě i pracovat :-) bude toho hodně-
Ronnyp (RSKa) 11.03.2010 22:34
« Re: Re: zdravicko pane
brko?tak takto bych felinu urcite nejmenoval >:D ale diky a uz se tesim na to slibovane foto