Audi S5 (2010)
10.8.2010Původním autorem recenze je uživatel s nickem "Kojotik". 2 roky dozadu prisla ta zlomova chvila ked ma napadla z pociatku nerealna predstava.…
Audi S5 sportback (Kojotik)
"-- skrytý --" 10.08.2010 21:55
Paráda
Tak také auto by som aj ja chcel mať v garáži ;-) -
Sammy 10.08.2010 23:04
fotky
to nemyslíš vášne, rýchlo fotky, bo ma drbne :oP do tohto som sa v momente zaláskal, neskutočné tvary má toto auto, hotová nádhera :o)) juj a ten motor :o)) nebudeme kamaráti ? :O))) môžeš mi to prísť ukázať do SC, hehe :o)) -
DRBNUTY 11.08.2010 01:35
Jedna mila pani...
Auto si urcite kupoval v Audi centre Porsche slovakia a ta mila pani bola urcite Gabriela Kelesiova.Mylim sa?-
"-- skrytý --" 11.08.2010 06:19
« Re: Jedna mila pani...
Nie nemylis sa ... tymto ju pozdravujem. Mame podobne skusenosti? :-)-
"-- skrytý --" 12.08.2010 13:57
« Re: Re: Re: Jedna mila pani...
Preeesne tak. Neviem ... bol som v roznych autosalonoch a rozpraval sa s roznymi predajcami, no keby som to kupil kdekolvek inde, pochybujem ze by som vobec spomenul v mojej "recenzii" samotneho predajcu. No tato pani na mna zanechala tak silny dojem ze sa nedalo vynechat ju :).
"-- skrytý --" 11.08.2010 01:43
Krása
Nádhera doufám že todle auto nakonec taky bude stát v naší garáži :-)
Zatím se plánuje jen koupě, uvidíme, dost mě zajímá co spotřeba, konkrétně to bude řídit primárně ženská (ale auto spíš pro mě >:D ), jestli se s fakt lehkou nohou a dodržování rychlosti dostaneš k 9l? :-) samozřejmě myslím po zajetí a sednutí motoru-
"-- skrytý --" 11.08.2010 06:31
« Re: Krása
O tych 9l by som dost pochyboval, no zvladol som cestu 50 km vzdialenu v pomere cca 30% mesto, 70% okres s lahkou nohou na plynu s kombinovanou spotrebou 9,9l, co mi pride ako pomerne slusna hodnota. No skor treba pocitat s tymi 11-12l (v pripade muza mozes prihodit dalsie 2l :-) ) -
..KTM-nejlepší motorka světa:-)) 11.08.2010 08:22
« Re: Krása
Spotřeba????když máš na opici máš i na banány,ne??? >:D >:D jinak zůstaň u tédéí a budeš jezdit za 4apůl :yes: :yes: :yes:-
Johny.Rico 11.08.2010 20:23
« Re: Re: Krása
Nechápu vás. Dneska je to prostě o spotřebě. Chce mít prostě silné auto a chce benzin, ale nechce jezdit za 15l, což chápu a ptá se. Co je na tom špatného?
A nějaké pořekadlo s opicí a banány je už fakt trapné, a to nemluvim o té připomínce s dieselem... To je můj názor a říkám ho tu jen proto, že mě štvou tyto průpovídky.
bubaaaack 11.08.2010 09:33
S5
Gratuluju k první S5 na MACZ. Dokonce ti ho i mírně závidím >:-[] Jsem zvědavej na další příspěvky a fota. Hodnocení pak opravím. -
ROBERTOO 11.08.2010 23:33
S5
Vitaj na MACZ.Začal si to tak celkom zhurta ;-) S5 chválim,dobrá voľba,párkrát som mal možno sedieť,vidieť a počuť hlavne.Len čo ma troška mrzí je podľa mňa dosť nevýrazný predok,taký obyčajný,je pekný,je dynamický,ostrý,ale nie je to také,ako keď vidím dajme tomu M3-ku.A čierna farba...autá v nej dosť zanikajú,viac by vynikla v bledej,ale to je otázka v kusu,to by bola asi posledná vec,čo by som riešil.Inak super.
Keď si ju kupoval,nechcel si Coupé?V8 je V8...
S recenziou si sa nemusel ponáhľať.Mal si to sem hodiť so všetkou parádou! >:D >:D Ak by dačo,povedz,nafotíme ;-)-
"-- skrytý --" 12.08.2010 14:06
« S5
Tak v S5 coupe som sedel, ten V8 pocul a skutocne mal iny (krajsi) zvuk. Trosku mi je luto ze do sportbacku nacpali V6, ale bohuzial s tym uz nic neurobim. Auto som potreboval nie len vykonne, ale aj prakticke na kazdodenne pouzitie a preto padla volba na sportback s V6 :). Rozhodne by som uvazoval aj o M3 (sice prekracovala moj financny limit) no kedze som predtym uz BMW 3 vlastnil a nabehal s nim peknych par km, sice s uplne inym motorom ... no chcel som vacsiu zmenu nez len peknych par stoviek koni pod kapotou, trebars aj v podobe inej znacky :-). S tym nafotenim by som mozno skutocne prijal pomocnu ruku, no pozeram ze si z Martina a to je bohuzial pekna dialka :(-
"-- skrytý --" 12.08.2010 14:35
« Re: S5
Rozhodně toho nelitovat, V8 má sice lepší zvuk, ale je to relativně líný motor, který se musí točit, aby to jelo. Sám jsem se před 2 roky rozhodoval pro S5 V8, ale z důvodu velmi přemrštěné čekací lhůty jsem sáhl pro skladovou A5 3.0 TDI - po následné úpravě u MTM (výkonová a estetická) už nelituju toho, že jsem nepočkal na V8. Totiž až na ten zvuk, V8 nemá v ničem navrch - pružné má horší, akcelerace z nuly také, spotřeba je mnohem vyšší, dojezd na plnou nádrž mizerný.
V6T, který tam máš, ve všech směrech překonává V8. :yes:
Jediné, co je prý problametické, je spotřeba, která se pohybuje přílis vysoko, spíše na úrovni silné V8, než V6T:
[odkaz]-
jpor (RSKa) 13.08.2010 02:08
« Re: Re: S5
Kompresor holt žere výkon... ale je fakt že preplňovaný motor dáva úplne iný pocit z jazdy a odpich z miesta je inde.
To video som pozeral, ale 43 na 100km som nemal ani na okruhu s V8T (bolo 36 na 100) takže sa ten motor asi s autom hodne narobí... -
Matt26 13.08.2010 23:19
« Re: S5
Po vzhliadnutí toho testu na spotrebu si myslím že 40 je síce hodne ale dával autu slušne do tela. Rozbeh-brzda-rozbeh-brzda. Takže spotreba +- adekvátna. A že niektoré pasáže boli drsné. Tá úzka cesta, stromy, tieň, odraz slnka a miliarda múch na čelnom skle >:D . Na takej ceste bol s autom na limite... -
ROBERTOO 13.08.2010 00:22
« Re: S5
Zase na druhej strane ako spomína Mateo,je tu aj možnosť zadovážiť si nejaký ten light tuning od MTM na motor a krajší zvuk.MTM je celkom rozumná voľba.Môžeš rozmýšľať do budúcnosti ;-) Ono tá M3 je síce možno vzhľadovo agresívnejšia,ale na druhej strane ma trošku prekvapil zvuk motora.Pekný,ale od tej V8 by som zase čakal viac.S5 s V6 som ešte nepočul,takže porovnať neviem...Martin je ďaleko?Sadneš a za 2 hoďky si tu...Ale hej,máš pravdu,je to od ruky ;-\