Citroën Saxo (1998)
17.6.2008Původním autorem recenze je uživatel s nickem "ondry 2.0 20v". Žluté saxo 1.4 VTS. je to moje první auto a už ho mam rok jsem snim spokojenej.na moje…
Citroen Saxo (ondry 2.0 20v)
pumpkin 18.06.2008 15:21
slabota
ešte na tom popracuj, potom ohodnotím ;-) inak auto je super aj tá poštárska farba sa mi páči :-) -
"-- skrytý --" 19.06.2008 22:34
PRO VŠECHNY
já vim je tam toho napsáno málo :-) fotky jsou taky hrozný protože je fotila nejdřív máma a potom já a pak se odvezlo k tátovy do práce aby se na něm mohlo cokoliv a kdykoliv udělat.bude to trošku makačka protože nám nějak blbne otáčkoměr a otáčky no.tak uvidíme co se stoho vyvyne. a bude tam čekat dokud nebudu mít řidičák.a to už bude asi tak cca za měsíc tak budu moct poreferovat víc. jo a sory protože zase nějakej rejpal řekne že si sem dam auto který vlastně neni moje :-) ono vlastě neni asi ničí protože je odhlášený.jak řikam počkejte měsíc a píšu jsem jak to vypadá :-) -
"-- skrytý --" 19.06.2008 23:15
dotaz
nepatri nahodou oznaceni VTS vyhradne ty silnejsi verzi?myslim tu 16v ktera ma neco kolem 120 koni..-
"-- skrytý --" 17.09.2008 15:45
« Re: dotaz
VTS se dělalo s motory 1.4 55kw , 1.6 8V 65kw, 1.6 8V 72kw (2000 a novější) , 1.6 16V 87kw a (světe div se) pro Benelux se vyráběla verze 1.5D 42kw které se jako o jetiny dováží jak do CZ tak SR a jsou na cestách sem tam vidět. Ale samozřejmě kdo hleda najde a tak mezi VTS 1.4,1.5D a 1.6 je rozdíl...největší asi v brzdách 1.6 měly kotouče na všech kolech
TEĎ VÁŽNĚ, AUTO POMĚRNĚ PĚKNÝ, PŘIHOD NÁM VÍC PÍSMA A FOTEK ;-)