Opel Vectra (1999)
31.5.2009Původním autorem recenze je uživatel s nickem "dabomb". po dvouletém boji s voze peugeot 309 mi došla trpělivost a chtěl jsem něco spolehlivějšího.V…
Opel Vectra (dabomb)
"-- skrytý --" 31.05.2009 14:12
« Re: LPG
ja si nestěžuju...Rozdíl ve výkonu je nulovy a brát litr benzína za 25kč nebo litr LPG za 13Kč je trochu rozdíl... :yes:-
Johnny_P 31.05.2009 19:20
« Re: Re: Re: LPG
nj, sto lidí, sto názorů.
Já sem chtěl úsporné auto a tak jsem vzal diesela, nic na závodění ale do práce mě pohodlně doveze. LPG je podle mě prasečina. Jsou i horší příklady, třeba když si někdo koupí třílitrový sporťák a dá do něj LPG 8-s .
Takové extrémní příklady:
8-s 8-s 8-s
chetoos 31.05.2009 19:49
pěkná
Moc hezká vectra já až udělám řidičák se budu rozhodovat mezi dacii logan a nebo tuhle vectru která je super. :yes:-
"-- skrytý --" 01.06.2009 17:06
« Re: Re: pěkná
jj známý ma logana toho kombíka pro 7 lidí,ale je to fakt hrozné auto...Jedinne co u něj stpojí za zmínku je to,že i fungl nové stojí málo..Ale jak dílenske zpracování,tak motor je naprd.Vectra je sice starší,ale motor,vybavení,i jízdní komfort je minimálně o uroven víš ;-)
"-- skrytý --" 03.06.2009 10:17
nádherná
tu Vectru máš fakt v pěkném stavu. V září bych chtěl koupit taky nějakou Vectru,ale moje finance sou omezené. Víc jak 45 000 do toho nemůžu dát tak snad dobře koupím. Díval sem se na netu a něco by se dalo. Jinak teď mám Opel Corsa a co se týče motoru a dalších věcí tak sem velmi spokojen,,proto sem se rozhodl, že když další auto tak Vectru.-
"-- skrytý --" 03.06.2009 16:58
« Re: nádherná
dík mě se taky moc líbí.No za 45 koupíš asi ještě před faceliftem,tak si ji dobře prolez...A ber motory od 1,8 víš(benzín)Pak hod info až ji budeš mít ;-)-
"-- skrytý --" 03.06.2009 21:39
« Re: Re: nádherná
jj před faceliftem.. rv 96-97 co sem se tak dival. Diesely nemám prej vbc brát a pokud vectru benzínovou tak prej nejlepší 1.8 a 2.0, co říkal kámoš mechanik,jinak 1.6 je prý slabá na vectru,že je to lenivější a taky si to auto mám prej pořádně prolézt páč sou tam nějaké mouchy než to faceliftovali,aspoň co sem dostal info,,,tak snad to vyjde, nebo vectra se mi vždy líbila
tom_16v 05.06.2009 00:06
Vectra
Jak říká Jaremy Clarkson:"je vubec neco horsiho nez vauxhall(opel) vectra?".
Nic ve zlem, ja si na to jen vzdy vzpomenu kdyz vidim vectru. Tvy auto vypada zachovale. Chtelo by to prihodit jeste par fotek. -
"-- skrytý --" 20.11.2010 21:08
Šedivý interiér
Abych řekl pravdu tento šedivý interiér jsem ještě neviděl, abych řekl pravdu černý se mi líbí více, ale nejhezčí je světlý.. to vždy když vidím, tak si postesknu že takový nemám, jen bych ho nechtěl čisti.. Jinak palubní počítač a tempomat, který máš ti fakt závidím..
To je ale hořká třešnička >:-[]