Mini 3 door (1995)
16.8.2009Původním autorem recenze je uživatel s nickem "JK Mini". Jak se zrodila malá ale významná legenda jste asi většina z vás slyšeli,nebo četli,ale pro ty…
Mini Cooper (JK Mini)
"-- skrytý --" 16.08.2009 22:20
« Re: Re: :)
Jo,tak jsem zkoukl tvýho Fiátka a pročetl recenzi.Moc dobrý počtení a auto supr.To jsem opravdu rád,že je fakt víc bláznů na světě.
Viděl jsem fiátka naživo naposledy minulej rok na srazu Miníků ve Višňovej na Křivoklátě.My tam hráli orientační rallye a lítali tam jak blázni a "Fiátkáři" tam v klidu seděli v hospůdce a měli z nás asi docela srandu.
:-)-
"-- skrytý --" 16.08.2009 22:47
« Re: Re: Re: :)
To auto nemá chybu, kouzlí úsměvy, když jsem ho uviděl v nováčcích, hned jsem kouknul.. :-) Fakt nádhera.. :yes: -
"-- skrytý --" 18.08.2009 21:00
« Re: Re: Re: Re: :)
>:D Tak to musel bejt obrázek jak víno.vyfotil jsi to?Jinak máš ode mě plnej počet,tohle je prostě maximini.Taky bych rád garáž rozšířil o 500 a ještě brouka a až vyhraju sportku,kterou nevsázím,tak ještě E-type a Mustanga,ale zatím se musím mazlit jen s knedlíkem :-( >:D
"-- skrytý --" 17.08.2009 13:56
plzeň
toto auto potkávám po plzni celkem často ;-) takže teď už konečně znám majitele :-)-
"-- skrytý --" 17.08.2009 15:39
« Re: plzeň
No,nevim jestli potkáváš zrovna mě,protože já jsem už od listopadu v garáži a lepim auto po kouskách dohromady.Je jich tu po Plzni víc.Vim tak o 10 autech tady v okolí,ale majitele znám jen některý.Jestli vídáš taky stejně zelenýho na 12",tak ten bude někde od Plzeň-Jih,tam jsem ho vídal,často kolem Klatov-
"-- skrytý --" 17.08.2009 22:46
« Re: Re: plzeň
no vídám ho víceméně v centru - ale nestopuju ho takže fakt nevím ;-)-
"-- skrytý --" 18.08.2009 21:19
« Re: Re: Re: plzeň
Tak jsem kecal,dneska mi známej volal,že kousek od něj bydlí někdo s tim samym a ptal se jestli to nejsem náhodou já. >:D
Jo a stim stopováním jsi mi připoměl:Jednou si to frčim Rybnicí a v dáli vidim stopařku s krosnou na zádech,v křoví se samozřejmě nenápadně schovával asi přítel taky s krosnou >:D No a stopařka už zdáli zdvihá palec a asi když jsem byl tak 50m od ní tak jí došlo,že to auto nebylo malý jen zdálky,ale ono se nějak furt nechtělo zvětšovat,tak to i s úsměvem vzdala a já vytlemenej frčel dál.Jinak bych jí samozřejmě vzal ;-)
Chobot 18.08.2009 12:15
Nazdar.
Tak jsem si to tedy přečetl, prohlédnul. Máš tam ode mě protekční desítky, i když bych uvítal nějaké to foto ještě, ale chápu že renovuješ a tak hned kupa fotek nebude. A navíc ta protekce >:D ;-) . Nechť ho dáš co nejdříve do kupy a i tobě slouží jen k radosti. Je to prostě fakt fešák :yes:
PS: jinak vzkaz u mé škodné.....
10b ;-)