Renault Mégane (2004)
2.4.2010Původním autorem recenze je uživatel s nickem "sparco88". Tak Megy :) Čo na začiatok? Megy sa k nám dostala ako nasledovný nástupca bývalej 206tky,…
Renault Megane II (sparco88)
luco206 02.04.2010 19:00
podvozok
Ahoooj moc pekný(á) megane osobne som veľký fanúšik tohto auta (najmä pre jeho kontroverzný dizajn ktorí zbožnujem )navyše jedno v rodine vlastníme a na základe skúseností by som chcel vyjadriť svoj nesúhlas s tým že megane má tvrdý podvozok v porovnaní s fábiou II je komfortne mäkký, menej buchoce a navyše perfektne drží stopu :-) ale je to asi každého dojem-
"-- skrytý --" 05.04.2010 02:00
« Re: podvozok
Cauko... no nemal som moznost sa povozit na fobii II ale tak porovnaval som ho s 206tkou predoslou a tam bol o daco makksi ale to je zrejme kazdeho osobny nazor ci je podvozok makksi tvrdsi..clovek napriklad ked vyjde zo skodovky 105L tak je to tiez rozdiel...ale ako vravim a aj ty,je to kazdeho osobny nazor a porovnanie s inymi autami na ktore bol zvyknuty alebo na nich jazdil... ja som jazdil predtym na 206 tak porovnavam s tym :-)
FRPE 02.04.2010 23:46
Otázka + pozdravení
Ahoj Sparco88!
Jmenuji se Recaro77 a rád bych tě tady na MACZu pozdravil chlape!
Vidím recenzi, je na ní zapracováno na rozdíl od pána téže značky ale s přezdívkou MVPII. Docela hezky jsi nám to popsal, nebo alespoň mě se ta tvoje řeč líbí.
Víš co bych ještě po tobě chtěl a ostatní to očekávají též? Doplň nám fotky tvého Meg Meg Megyho a bude to ok, pak tě rád ohodnotím.
S úctou Recaro 77 Frpsparco Boeri ;-) -
Ronault. 07.11.2011 00:29
Ulomený joystick
Koukám na to jako vejr. Jak se ti podařilo ten joystick ovládání zrcátek ulomit? :-O Já ho používám při každé jízdě, protože mám i el. sklápění zrcátek a za 10 let provozu se to nepodařilo :-O-
"-- skrytý --" 08.11.2011 00:37
« Re: Ulomený joystick
ten joistick bol ulomeny uz ked bolo auto kupene... dokonca predchadzajuci majitel sa ho snazil zalepit zrejme sekundovym lepidlom a majsterko to tak zalepil ze zalepil celu palicku okolo a nedalo sa ani tou hybat >:D ... momentalne je tam novy uz 2 alebo 3 roky a ziadny problem, ci uz pri sundavani madla ,alebo ovladani... tiez som sa cudoval ako dakto moze ulomit... možno zachytenim oblecenia...ktovie >:D