Renault Mégane (2006)
11.2.2007Původním autorem recenze je uživatel s nickem "Marccoo". Renault Megane Grandtour.Rodinné kombi s velikým kufrem o objemu 520l,který je dobře…
Renault Mégane (Marccoo)
David Silver 04.12.09 21:02
« Re: Zrozen kvuli BMW
>:D Tak to jsi na tom zajímavě! >:D Na každej styl jedno kolo? Tak to je super :-) :yes:
Ted' mi je 16. Když jsme se viděli, bylo mi 15 ;-) Řidičák bohužel ještě nemám. Ale už se na něj těším jak malej kluk :-) A čím dál víc když si sedám do pořádných aut.. Jako na profilový fotce můžeš vidět v new Focusu RS :-)
edit: nebo vlastně ne, to mi bylo 14 :yes: Protože to byl začátek roku 2008. :yes: -
David Silver 04.12.09 20:47
« Re: Zrozen kvuli BMW
Aha, taktojn :-) :-) Tyjo, na kolo bych taky šel, zrovna na intru v týdnu jsem si vzpomněl jak jsem jel o prázdninách se tak projet na Vysočinu :-) Nádhera, ale je zima jak v psírně, nikam nemůžu... Ale strašně mooooooc se těším na jaro až vytáhnu svoje kolečko :-) :-) Z koníčku se stala závislost :-! -
David Silver 21.06.09 17:31
« Re: Zrozen kvuli BMW
A6ka už má diody taky ale jenom pás dole ve světlech... JE pravda že ty "zkroucený" které zavedla A5 jsou krásné a hezčí :yes: :yes: Při soumraku nebo brzo ráno je to dobrý na focení s bleckem (tady příklad R8 v praze-[odkaz] sice svítí i xenon ale ledky jsou dobrý :yes: :-)
T5? Ted' nevím, to je Transporter nebo Multivan?
HEZKY!! To je parádní kolo :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
Já mám ted'ka asi měsíc tohle kolo: [odkaz]
Na ty silničky tady to stačí a na občasný zablbnutí v terénu :-) :-) Rád když někam jedu tak si vybírám cesty lesy a mezi poli ale né úplně ty polní, s tlumičema se po tom jezdí báječně :-) -
"-- skrytý --" 21.06.09 17:25
« Re: Zrozen kvuli BMW
ještě nejsem rozhodnutý,bude to ale určo čtyřkolka.Buď A4 2.OTDI 125KW nebo A6 3.0TDI,ale asi A4,ta nová,hrozně žeru ty LED diody alá A5.To bude auto pro manželku :yes: Jinak v zimě budu kupovat auto sobě,bude to VW T5,ale nevím jestli 1,9 nebo 2,5,budu se muset povozit,abych se rozhodl,fabia jde zaplať pánbůh do *,přeskočil řetěz u rozvodu,svině jedna ;-\ .Špatně jsi koukal,zadej ve foto Radon-hledat,a kde ti vyskočí marccoo,tak ten je můj >:-[] -
David Silver 21.06.09 08:36
>:D >:D A který je tvoje? Radon jsem bud' přehlídl nebo nenašel :-/
Půjdeš do Aucky? A4? Co Allroad? ;-)
Já v mrazu jezdím v zimě :yes: >:D Ale to jsem navlečenej... No a to je zábava, to o víkendu kolem vánoc kdy mají všichni dovolenou jedu k TRW na parkoviště a blbnu tam na sněhu :-) -
David Silver 20.06.09 21:53
« Re: Zrozen kvuli BMW
Jj, dneska jsem koukal, že je pěkně hnusně. Ale ve středu nebo v úterý když jsem musel ležet, tak venku bylo pěkný vedro. Jsem byl v sobotu a vrátila se mi nemoc, kterou jsem předtím v neděli vyléčil... Já už se těším na prázdniny, kdy budu moct jezdit celej den :-) -
David Silver 20.06.09 21:46
« Re: Zrozen kvuli BMW
Tak to je good. :-) Na kole je to super. Já mám pár měsíců nový kolo a tu změnu oproti starýmu to fakt chtělo. Se jezdí ted'ka úplně báječně. Akorát ted' jsem furt nemocnej, takže na kolo se jenom můžu těšit :-(
odkaz se mi nechce nahrát ;-\
Takže na kole tě to baví víc jak za volantem jo? :-)
A6 Allroad je nádherná! Kor ve vybraných barvách. A4 Allroad jsem ještě neměl tu možnost vidět
My asi s autem stít tradici nebudem, tatka rencka nechce kvůli plastům