Mazda 6 (2009)
30.4.2009Původním autorem recenze je uživatel s nickem "Mazda6_09". Mazda6 vyzařuje stejnou měrou eleganci i solidnost a její odvážné linie jsou důkazem toho,…
Mazda 6 (Mazda6_09)
majki 01.05.2009 12:08
« Re: Motor
Tak jde o to, na co clovek to auto ma, ze. Tchan ho ma v prvni generaci po F/L a ano, neni to na superrychle dalnicni sprinty a sportovani, ale na jezdeni po meste a okreskach naprosto dostacuje a na dalnici i nad limity ostudu neudela. Navic tahle sestka ma jeste nizsi hmotnost, takze proc ne. Jen me mrzi, ze si majitel nedal vice prace s fotkami a par vetami navic (protoze ocividne i z tech par vet mu psani jde velmi dobre a ctive!!!), takhle mu tu lidi zbytecne nasekaji male znamky...
Zdravi mazdaklub.cz ;-)
Mira328i 01.05.2009 12:29
MOTOR
Stejně mi přijdou ty parametry motoru nějaký špatný,na ten obsah...Čekal bych něco víc.
Mazdy sou fajn,jezdil sem s cx 7,2,3dezi turbo...takovej motor by byl do 6ky akorát..
Škoda jen že šestka je vlastně takový mondeo,nemám rád ford,přeju mazdě aby se postavila na vlastní nohy..
Zdraví bmw klub:-)-
"-- skrytý --" 01.05.2009 12:53
« Re: MOTOR
Marne premyslim, co ma M6 spolecnyho s Mondeem. Kdo mi poradi?-
majki 01.05.2009 16:57
« Re: Re: Re: MOTOR
A prosim te kde ten spolecny zaklad maji? Nechces mi snad tvrdit, ze v napravach? :-) M6 ma vpredu viceprvkovou lichobeznikovou v pomocnem ramu a vzadu multilink, kdezto Mondeo ma podvozkovou platformu C/D vpredu s rameny do tvaru L a vzperami McPherson, vzadu tri pricna a dve podelna ramena.
"-- skrytý --" 01.05.2009 12:45
Zakladni motor
Love that car ! Jdu koncem leta do kombiku, motor chci rovnez zakladni 1,8. Nekdo rika - slaby. Ja rikam - jak na co. Vic jak 180 km/h po SRN stejne nejezdim, jinak mi manzelka zacne mlatit do airbagu :-). A ukrutna akcelerace s piskanim kol na semaforu? Ti co to delaj si mysli jaky nevzbuzuji obdiv okoli, pritom to vzbudi maximalne utrpny usmev.-
Matt26 01.05.2009 19:43
« Re: Re: Zakladni motor
Ja voľbu motora celkom chápem, nie každý je závodník. Aj keď pri predbiehaní, či prudkom stúpaní to musí byť poriadne lenivé. Ale tá výbava 8-s :no: :no: . V 21. storočí, nové auto, r.v. 2009 a nemá to ani HMLOVKY !!! O ESP či xenónoch ani nehovoriac. Ale hlavne že ste si radšej priplatili za metalízu, tá vás v rizikovej situácii určite podrží >:D .
Ja by som do nej volil 2.2 MRZ-CD, geniálne nové motory a aspoň strednú výbavu.
viď tu: [odkaz]
užívateľ: [odkaz] - akurát na ňu píše recenziu ;-)-
majki 01.05.2009 22:24
« Re: Re: Re: Zakladni motor
Je otazkou, zda to nebyla skladovka s velmi dobrou cenou, pak se u prodejce na metalizu nehraje ;-) . Mozna nam to majitel pozdeji v recenzi prozradi...
No a pred Shr3kem poklona, uz se nam na mazdaklubu pochlubil, tak jsme mu to hned vychvalili, pac GTA je proste GTA.. -
Poustnik 02.05.2009 16:08
« Re: Re: Re: Zakladni motor
Ale Matte....já na Mazdě taky nemám v 21. století mlhovky.../má vůbec někdo zkušenosti, že by mu mlhovky zachránily život? Já mám pocit, že hustou mlhou jezdí člověk tak dvakrát do roka a to stejně jede krokem, aby do někoho nenarazil.../ ...mám základní výbavu, která mi přijde víc než dostačující. :-)
Jinak chválím majiteli hezkou šestku. Ať slouží a nezlobí! ;-)Hoj!
pantauleo 06.05.2009 22:07
Motor a vybava
Taky se chystam koupit tuto krasavici. Stejny motor (1,8), jen si dopreju lespi vybavu v podobe TE (dvojzonova klimatizace, mlhovky, 17 kola, svetelny a destovy senzor atd.) Zakladni motor je plne dostacujici na bezne jezdeni, tedy pro me - 30% mesto 69% mimomesto, 1% dalnice. A ve vybave mi jedine chybi xenony a parkovaci senzory. U xenonu bych musel do dalsi vybavy drazsi o 50 tisic - coz se mi zda dost a navic bych dostal jen audio system Bose, o ktery zrovna nestojim. Pokud bych chtel parkovaci senzory, ktere musel bych do vybavy GTA a GT, coz uz je cenove dost nedostupny.
Ted uz jen sehnat prodejce s dobrou cenou :-)-
"-- skrytý --" 09.05.2009 18:14
« Senzory
Tak si objednas Touring paket, nebo jak se to jmenuje. Anebo si nech origo senzory namontovat od prodejce, tak jsem to udelal vpredu i vzadu u sve M2.-
"-- skrytý --" 11.05.2009 18:32
« Re: Re: Senzory
Mam senzory vzadu i v predu, material stoji 450 Eur (pouze zadni 255 Eur), plus chteli 100 Eur za montaz a 100 Eur za lakovani. Takze 650 Eur, cca 17.000 Kc. Pro orientaci v cenach prislusenstvi mrkni na Mazda.de, zubehor (prislusenstvi), u vseho jsou uvedeny ceny, na rozdil od Mazda.cz