Honda Prelude (1996)
18.6.2009Původním autorem recenze je uživatel s nickem "cyborg". Poslední face-liftovaná verze 4. generace Hondy Prelude s motorem H22A2, systémem 4WS a…
Honda Prelude (cyborg)
"-- skrytý --" 18.06.2009 19:39
startrek palubka
hodne pekny, za takovyhle auto bych se asi nestydel, bejt ta kapota v barve tak jeto asi jeste lepsi... jak vypada palubka ala startrek ? zkus dodat nejaky fotky + jeste fotky z venku -
Mira328i 18.06.2009 20:59
PS
Trochu si nejsem jistej...má to 136koní nebo kilowat??..v textu máš 136íha ha..a v popisu 136kw..
Jinak pěkný auto...škoda že nemá náhon na zadek..v americe acura asi jo?? -
"-- skrytý --" 19.06.2009 11:45
nice
pekna hracka, to natacanie kolies musi byt super. len dopln fotky, aby bolo vidiet napr. startrek interier ;-)-
StormShadow 20.06.2009 11:42
« Re: nice
nataceni kol je dobry u parkovani a maly rychlosti, bohuzel u vetsich rychlosti v zatackach se otaceji blbym smerem tak ze te to z ni zadkem vyhodi.
StormShadow 20.06.2009 11:39
nepizdit tuzingem!!!!!
nepizdi tak povedene seriove auto jakymkoliv tuzingem!!!! snad jen nejake estetictejsi kola.-
"-- skrytý --" 24.06.2009 10:19
« Re: nepizdit tuzingem!!!!!
tuzingem ? ...trefil sem srnku a dostal od kamaráda super cenu na karbonovou kapotu, navíc se mi tahle vždycky líbila - Preludka s ní vypadá víc "nas*aně"
Je to otázka vkusu...a mě se to líbí.
Bohužel po ráně je i přes opravu pohnutý čelo, takže to ještě úplně nelícuje.. dám to časem ohromady. Ale jako tuzing to neberu, váha jde oproti sérii opravdu poznat a ty držáky kapoty tam bejt musí a není to atrapa. Kapota v rychlostech nad 150km/h jakoby divně houpala, je to pojistka aby jednou třeba neuletěla
Kola snad časem budou, mám vybraný krásný Enkei...
Chobot 24.06.2009 15:58
« Re: nepizdit tuzingem!!!!!
tuzing jsou nálepky hliníkový megakřídla na autě s maximálkou 160km/h atd.
Karbonová haubna, narozdíl od výše jmenovaného, znamená úbytek váhy, tudíš ´zlepšení jízdních vlastností´. A nezáleží na tom jak vypadá.
To je ten rozdíl mezi tuningem a tuzingem,zjednodušeně řečeno:tuzing stojí je vidět na první pohled a je k ničemu. Tuning stojí hrozný prachy, většina laiků si ho ani nevšimne, zato je funkční.