Mazda MX-5 (2006)
7.8.2010Původním autorem recenze je uživatel s nickem "Koby". Jak jsem se k „ní“ dostal… Jakožto automobilový nadšenec, který už těsně po obdržení…
Mazda MX-5 (Koby)
- Pecka 07.08.2010 22:38 lakyno
- Konečně 07.08.2010 23:55 Koubes84
- Šestka? 08.08.2010 14:46 Jacoppo
- parkování ve městě 23.08.2010 02:58 Sklenk@
"-- skrytý --" 07.08.2010 22:51
« Re: Pecka
Pánové díky, fotky budou hned zítra, mám je na druhém PC :-) A časem to samozřejmě i rozepíšu trochu detailněji a celkově se to bude upgradovat :-)-
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 07.08.2010 22:54
« Re: Re: Pecka
koby - není ta recenze odněkud překopírovaná?Ty čtverečky atd. :-| ;-)-
"-- skrytý --" 08.08.2010 11:06
« Re: Re: Re: Pecka
mojito: Je :-) Z Wordu, kde jsem to celý psal a nějak se nepřekopírovaly smajlíci :-) Už to je opravené.-
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 08.08.2010 11:48
« Re: Pecka
koby - tak to je pak ok,omlouvám se,ale pár případů už tu bylo :-(
Fotky máš naprosto monstrózní,kdo je dělal?-
"-- skrytý --" 08.08.2010 13:00
« Re: Re: Pecka
Díky za pochvalu fotek ;-) Dělal je kamarád, kdyby někdo chtěl kontakt, po dohodě s ním bych snad mohl poskytnout kontakt-
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 08.08.2010 17:40
« Re: Pecka
Přidávám i já pochvalu za foto - naprosto peckoidní!Kamarád je profi fotograf?
Praha je trochu z ruky.Nebo kamarád je odjinud?
Koubes84 07.08.2010 23:55
Konečně
Tak konečně vidím někoho z Autorevue, kdo má tady vyvěšené auto. Tak sem hoď víc foto. Stejně Ti dám 3x10 -
Sklenk@ 23.08.2010 02:58
parkování ve městě
čau, nádherná mazda, moc se mi líbí. Měl bych akorát dotaz, jak se snáší plátěná střecha s okolníma lidma na parkovišti? neláká to zloděje, nebo idioty s klíčema/nožema? Viděl bych jí v rámci svojí světlý budoucnosti (snad bude světlá) ale tohohle bych se bál. Nevíš jak je to třeba s hardtopem? Neláká mě ani tak to, že je to kabrio, ale ta muší váha. :-) Díky-
"-- skrytý --" 25.08.2010 01:18
« Re: parkování ve městě
Ahoj, díky za pochvalu :-) Musím zaťukat, že po dobu vlastnictví se zatím vůbec nic nestalo. Je ale pravda, že od auta se většinou nezdaluji na dlouho, prakticky parkuju jenom na uzavřených hlídaných parkovištích, na ulici málokdy... Ale i na ulici to přes noc stálo třeba 20x a nic. Mám ale stejně neklidné spaní :-) Přes den snad nehrozí vůbec nic, nebo ta šance je minimální... Znám hodně kluků s mx5, parkujou na ulici několik let a v podstatě až na jeden případ se nikomu nikdy nic nestalo, tohle auto je v podstatě nezajímavý. Co myslíš hardtopem? tu elektrickou plastovou střechu u téhle generace nebo klacický hardtop na zimu?
O tomto aute hltam kazdu jednu infosku, takze pls rozpis sa este ;-)
Prajem mnoho zakrutenych km :yes: