Ford Focus (2008)
25.4.2011Původním autorem recenze je uživatel s nickem "YoRk". Na začátku roku 2008 už mi začalo být hloupé si neustále půjčovat od rodičů jejich Octavii 1…
Ford Focus II (YoRk)
- Motor 1.6 16V 25.04.2011 10:47 Myszan
- Ford Carent 25.04.2011 11:17 filďas
- objektivní recenze 26.04.2011 10:11 gagarin_cccp
dRudi 25.04.2011 11:41
« Re: Motor 1.6 16V
Zdravím,
k tej spotřebě, nevím jak město, ale kombinovanou má náš FF tak 7 v létě, v zimě tak o 0,5 l více.. příměstký provoz + město, občas dálky..
jinak k těm přihrádkam, to je fakt, třeba kapsy ve dvěřích nechápu.. co se tam vejde jsou tak CDčka >:-[]
a cena? to je fakt bída /taky jsme kupovali v létě 2008/, když se po 1-2 letech dalo koupit to samý auto v lehce lepší výbavě skoro o 100 tis. méně :'-(
jinač recenze taková jednoduchá a vcelku výstižná..takže se pak taky těším na recenzi FAbky.. btw: jakej motor?-
"-- skrytý --" 25.04.2011 12:12
« Re: Re: Motor 1.6 16V
to město je s tímto motorem fakt bída, vždycky mi spotřebu pěkně stáhly dolů dovolené a delší cesty po republice. Přišlo mi že stará octavia 1.6 žrala minimálně o litr méně. V každém případě jsou ty 1.6 atmosféry už motory hodně zastaralé.
Fabia je s 1.2 tsi (77kW) s DSG, ten motor jsem si oblíbil po pár jízdách s autem rodičů, mají Octavii II s 1,2 tsi a šestistupňovým manuálem a po městě jsou pořád po 7 litry (a to otec není úplně nejklidnější řidič) a mimo město se dá jezdit pod 6l.-
Nicco 26.04.2011 20:22
« Re: Re: Re: Re: Re: Motor 1.6 16V
sprintmotor som videl a kukal som jak puk. Kamos ma podobnu spotrebu, ale kedsnim idem, tak mam strach o zivot. Myslim, ze to je nepochopenie moznosti toho motora. 100ku dava za nejakych 13sekund,tak od neho nechcem 10 a optimalne otacky ma medzi 2-3000. S nadsazkou by som povedal, ze to chce radit, ako na tdci. Keby ze ma dlhu patku a nejazdim vacsinu v meste, tak dam mozno aj 6/100, ale jasne, je to velke a tazke auto, ked jazdim na Punte 1.2/59kw, tak mam vzdy o liter nizsiu spotrebu a viac fun.
filďas 25.04.2011 11:17
Ford Carent
Zdravím. Pěkná recenze. Jen se musím taky připojit k napsanému, že Ford v Brně je velký problém. Taky jsem byl párkrát v Carentu a jejich přístup byl velmi nepříjemný a ceny dost vysoké. Teď servisuji Mondeo v neautorizovaném servisu zaměřeném na Fordy a je to úplně o něčem jiném.-
"-- skrytý --" 25.04.2011 12:15
« Re: Ford Carent
kdybych neměl záruku, tak bych zcela jistě nejezdil do autorizáku, ale takhle to nešlo. Teď budu jezdit do Škodovky a vzhledem k tomu že u nich dělá bratranec, tak předpokládám že už žádné dohady a nepříjemnosti řešit nebudu :-)
gagarin_cccp 26.04.2011 10:11
objektivní recenze
Nazdar, přítelkyně měla tohoto Forda dříve, jako služebáka a ve všem s Tebou musím souhlasit. Měla i stejnou motorizaci- hlavbně ten motor na tu váhu auta nestačil. Musel se furt vytáčet,byl hlučnej a pak podle toho vypadala spotřeba a jak píšeš , údaje PP byly někde úplně mimo realitu. Stříbrné prvky v interiéru vypadaly velice kýčovitě. Jinak to nebylo špatné auto, ale ten motor....Ale Tvá recenze je bezva, máš plnej, na oplátku ohodnoť rudé prase
Jinak autíčko pěkné, výbava taky:-)
Jen ten přechod na Fábii? Mohu ti popřát, abys nebyl zklamaný a hodně ujetých kilometrů bez poruch.