Ford Focus (2007)
9.1.2011Původním autorem recenze je uživatel s nickem "jirbor". Elektrizující oranžový rychlík Po neveselém soužití s výrobkem žabožroutské provenience byl…
Ford Focus ST (jirbor)
Thomasino 09.01.2011 19:44
Oblíbená kára :-)
Moje oblíbená kára, málem jsem si ji loni v létě objednal v modré :-) Doufám, že přidáš další fotky, pak rád ohodnotím :-) Ten zvuk je prostě úžasný :yes: -
soulfly1983 10.01.2011 11:49
nice
Po dlhsej dobe zase naky hot hatch :yes:
Pekna recenzia aj kvalitne fotky, akurat som sa chcel opytat co si myslel touto vetou: "Rozhodně se nejedná o žádný kostitřas typu VW" >:-[]
Auticko je super tiez, sam som nad nim rozmyslal, ale ta spotreba ma odradila, predsa len pri GTI sa da dostat bez problemov aj pod 8L a to je vzhladom na vykon lakava ponuka >:D-
Thomasino 10.01.2011 12:03
« Re: nice
Pod 8 litrů se sice vyjímečně dostanu, dokonce někdy i ve městě když jezdím oklikou po okruhu, ale to se pak člověk musí dost mírnit... Spíše mám dlouhodobý průměr kolem 9 - 9,5 litru, ale taky často využívám potenciál auta >:-[] >:D Nicméně co vím od jiných majitelů, Focus ST papká v průměru tak o 2 litry více, ale taky má hezší zvuk ;-) -
"-- skrytý --" 10.01.2011 19:34
« Re: nice
Ahoj
neboj nemysleljsem to něják zle, jen mi Focus přišel ze začátku skoroaž moc komfortní. Možná je to jen můj dojem, ale 2ková octávie mi příjde tvrdší než tenhle fík.
Ovšem vemu li to ze všech stran tak asi nej HH je právě Golf GTi příjde mi takový ze všech stran nejvyrovnanější.
DavidHavson 14.10.2012 10:05
Focus St
Ahoj.....moc pěkná recenze a auto ;-) .....a já jsem se chtěl zeptat co děláš za práci že dokážeš živit takové monstrum.......já dělám automechanika a mám mondeo 2.0 TDCI a mám problém ho živit...