Škoda Favorit (1994)
27.10.2008Původním autorem recenze je uživatel s nickem "Agy". Koncepce osobních automobilů se u hlavních evropských výrobců koncem 70. let 20. století…
Škoda Favorit (Agy)
"-- skrytý --" 27.10.2008 13:20
Pěkný, ale...
...proč ten tuzing? Proč to natírání interiéru do barvy vozu? Proč zvýrazňovat výrobce pneu tou samou barvou? :-| Jinak moc pěkný Favo, vypada zachovale :yes: Ať slouží ;-)-
"-- skrytý --" 27.10.2008 22:59
« Re: Pěkný, ale...
No ty mřížky od topení půjdou ještě do jiný barvy, protože tou fixou je to děs. Nevím proč ten tuzing, ale chtěl jsem auto trošku přizpůsobit sobě, jinak na ty gumy půjde bílá fixa jak se to trošku smije a nebo na zimáky. Ta zelená se k tomu fakt moc nehodí ;-) Zachovalý je, mám s ním za měsíc naježděný 2000 km a super :-)-
"-- skrytý --" 28.10.2008 10:25
« Re: Re: Pěkný, ale...
Jasně, chtěl jsi něco hodit do barvy nakonec se to dostalo trochu dál, stane se :-) Měl jsem taky Fávo a je to supr auto, nepotřebuje téměř žádnou péči :yes: Nemá se tam moc co pokazit, což je výhoda oproti současným autům napěchovaným elektronikou :no:
"-- skrytý --" 27.10.2008 20:27
Hezké fáčko..
Máš moc pěkné fávo, taky sem majitelem jednoho. Jenom sem se chtěl zeptat na tu sirénu...kde si ji sehnat a co to umí? Dík >:D-
"-- skrytý --" 27.10.2008 23:13
« Re: Hezké fáčko..
Zdarec, no já jsem tu sirénu sehnal na aukru (aukro.cz), ale prakticky se dá sehnat kdekoliv a dělá se jich docela hodně. Ta siréna je asi 30 Watová a co všechno umí ? Je tam 6 různejch zvuků, je tam nějaká jako by sanitka a takový. Jestli jsi viděl někdy Taxík, dávaj to na jedničce teď nevím kdy. Ta ten zvuk co hraje když mu tam nastoupí tak ten je tam taky. Je s tím docela sranda, ale na silnici to nesmíš používat. Ale víš jak to je. Co oči nevidí..... >:D -
hacek.hacek 29.10.2008 23:20
« Re: Hezké fáčko..
pekne zachovale facko :-) mohl by jsi vyfotit jeste motor ?:-) jinak 10b :yes:
"-- skrytý --" 27.10.2008 21:32
tos tu recenzi musels přerušit právě ve chvíli kdy to bylo zajmavý? >:-[] ;-) -
"-- skrytý --" 04.11.2008 20:01
AAA radio
Kámoš má to samý rádio ve feldě nedávno jsme ho tam montovali a je to fakt největší kšunt co jsem kdy viděl, plus repráky z kauflandu za 150,- se nedá poslouchat >:D