Citroën C4 (2005)
11.5.2009Původním autorem recenze je uživatel s nickem "jirbor". Předem chci jen říci, že se nejedná o vysněný automobil a tak nemám nejmenší důvod dojmy…
Citroen C4 (jirbor)
BigFoot007 11.05.2009 17:17
velmi dobre napisane
len jedna otazka, preco si sa ho uz nezbavil, ked k nemu ani nemas az taky vztah(usudzujem podla recenzie), a navyse ti sposobuje aj dost problemov?
inac musim uznat ze si natrafil na kazivejsi kus, ja som sice par veci tiez mal, ale trebars krutenie karoserie - a vplyvom toho udierajuce dvere o kasnu som nezazil-
"-- skrytý --" 12.05.2009 15:53
« Re: velmi dobre napisane
pripajam sa recenzia napisana dobre. Zial si asi mal stastie na zly kus, resp. bol to prvy nebolo vsetko vychytane. Tento tyzden som absolvoval garancnu prehliadku do roka (13 500km). Nasa C4 je 1,6i 110PS(2008) a je to motoricky dobra volba. Spotreba takmer rovnaka ako mas ty(pri vyssich rychlostiach nizsia) ma to aj nejaku tu dynamiku. S cim suhlasim s tebou je kvalita radenia. Absolutne na zaplakanie. Velmi sa mi ani nepaci kvalita riadenia. Sedacky su pre pohodovu jazdu pre mna celkom OK. Bocne vedenie ziadne, to sa musim lavou nohou opierat o podlahu, ale pohodlie fajn. Plasty taktiez fajn. Jediny problem co sme mali bol maly unik oleja. Ale to sa riesilo v ramci zaruky - mnozstvo za ten rok v pohode, ani raz som nedolieval. (vraj tiekol spod hlavy motora, so silikonom to vraj vypenili ?!?) Ja som celkovo s kupou spokojny (samozrejme fakt hra aj kupna cena v dobe ked sme kupovali).
Tie fotky vyzeraju ako katalogove fotky no uzasne :-O