Fiat Bravo (2008)
30.8.2009Původním autorem recenze je uživatel s nickem "revelli". Písal sa rok 2007, bolo to niekedy v polovici roka, keď som začal pomaly pomýšľať na svoje…
Fiat Bravo 2 (revelli)
sportivo 01.09.2009 21:36
AHOJ
Čáááu Marek, som rád že ťa tu po dlhom čase vidim už aj s tvojim Bravom, fajn recenzia, trocha to potom ešte rozpiš a pridaj nejake postrehy z jázd a nejakých tých plánovanách uprav ktoré chystáš , plus nejaké fotečky ešte ;-) som rád že moje auto tu už nieje samo s FIRE motorom. budem to tu sledovať, jo pridam nejaké nové foto -
"-- skrytý --" 02.09.2009 15:06
moc hezké auto
pěkná barva. nevyplatilo by se hned vzít něco trošku silnějšího než to ladit? ať slouží!-
"-- skrytý --" 02.09.2009 16:00
« Re: moc hezké auto
jj pravda, trebalo hneď brat niečo silnejšie. Bolo to vtedy trochu inak, ako teraz. Nemal som prachy na T-jeta, vtedy by ma vyšiel už niečo cez 520tisic, predajca mal na výber aj mierne jazdeného, ale tiež išiel cez 500tisíc. Nejak som ani nebojoval o silnejšiu motorizáciu aj z dôvodu, že som prechádzal z Felícii 1.3 68 koňovej a páááni, veď 22 koní je už riadny rozdiel, takže mi to pripadalo, že riadne skočím. Njn nabudúce už budem vedieť. :-)
:yes: