BMW řada 3 (1996)
20.4.2010Původním autorem recenze je uživatel s nickem "///Mates". Začnu trošku historií... Už u jako malýho kluka se u mě objevila ''láska'' k automobilům…
BMW 323i Coupe (///Mates)
- Brno venkov 20.04.2010 21:33 FRPE
- BMW e36 01.03.2011 18:33 Quake44
- Krása 20.02.2012 21:56 old.school.rska
Mira328i 20.04.2010 21:56
vítám další e36
čau, moc pěkný auto,tak i motor...a ta barva:-)...
Těším se na další fotky.
Mam připomínku-spotřeba-máš tam napsáno 10-ty technické údaje bych vypsal podle výrobce a skutečnou spotřebu dopsal v recenzi;-). Za 10litrů jezdíš jakým stylem?-
"-- skrytý --" 20.04.2010 22:12
Zachviličku se tu budu mezi samýma Baworákama bát. -
"-- skrytý --" 20.04.2010 22:29
« Re: vítám další e36
dikes, no skusím to poupravit, sem tu chvilku ještě se v tom tak neorietuju...:D ta spotřeba 10litrů je hodně při zemi, ted jezdím tak za 13 jelikož s tím fakt nejde jezdit jinak a navíc je to taková víkendová záležitost a to pak tuplem nelze jezdit pomale... >:-[] Jinak podle výrobce je průměrná u 323i 9l/100km ;-)-
Mira328i 21.04.2010 07:47
« Re: Re: vítám další e36
Výrobce udává 9na sto? Já mam v techničáku průměr 8 s automatem:-)-kde si našel tu spotřebu ty?máš origo knížku(návod k použití)?jestli jo tak mi prosím vyfoť stránky kde sou tech parametry mé 328iA. Tu knížku totiž nemám a docela mě to zajímá.díky;-).
"-- skrytý --" 21.04.2010 08:31
« Re: Re: vítám další e36
Tak manuál je jedna z věcí co měv autě chybí ;-\ ještě tam nemám tažný oko se šroubovákem v nářadíčku a plastovej klobouček na uchycení rezervy... asi to všechno budu řešit nákupem v Renocaru Brno. Jinak ta spotřeba koukal sem se do velkýho techničáku a tam je 11,4město- 6,1mimo město- a průměr 7,4.. to je hodně úsměvné >:D ;-)
Chobot 21.04.2010 12:18
« Re: vítám další e36
Mira: a ta barva...koukam taky máš barvu svého auta dost rád >:D
Jinak také vítam dalšího Bramboristu. Přestože já jsem od srdce ´sedanista´, tak 323 v kupé je fakt pěkná volba(myslim něco jako pro mě by byla ideální.....nebýt to kupé >:D ).
PS: A přesuň se k nám do modelu ´3 series´, ať je nás alespoň 10. >:D ;-)-
"-- skrytý --" 21.04.2010 18:39
« Re: Re: vítám další e36
Barvy sem si samozřejmě taky všiml jen sem to blbě pochopil:) ještě vím v Brně o 318is v sedanu v bostongrün met. to by byly fotky a ještě tak to dát do kupy s cabriem a compactem ve stejné barvičce, hehe
Btw jak že se to mám přesunout do toho vašeho modelu..?? :-O :-)
esenbe 20.04.2010 22:57
BO !!
V textu máš ,,328i bo 323i,, . Význam slova ,,BO,, není ve smyslu nebo ,ale je to ,,protože,, . Vychází to od nás z krásné ostravy bo sme to tam tak vymysleli tak bacha ! >:D-
presscott 20.04.2010 23:33
« Re: BO !!
Abychom to dovedli k dokonalosti, tak slovo "bo" je opravdu ekvivalentem slova "protože". Domovinou tohoto slova "bo" je Język polski.
A jelikož obývám vesnici jen pár kilometrů vzdálenou od Ostravy, tak taky nemůžu vystát, když někdo užívá slovo "bo" ve smyslu "nebo". Někdy je pak celá věta jeden velký nesmysl :-! .-
"-- skrytý --" 20.04.2010 23:38
« Re: Re: BO !!
všichni okolo to pochopí jen ty se nad tím pozasravuješ, pochopý to čech, jižní moravák a ostravák musí mět připomínky... Ale OK já ti to neberu třeba to u vás takovej význam má, ale pro mě to má význam jak sem již psal, takže sláva nazdar výletu... >:-[]-
presscott 20.04.2010 23:51
« Re: Re: Re: BO !!
Já ale nikde nepsal, že to nechápu :-) . Jen jsem napsal, jak se věci doopravdy mají, přiložil k tomu důkaz a nakonec své pocity.
Když někde to "bo" vidím, automaticky dosazuju protože. Pokud následující slova odporují použití slova protože, dosadím si nebo. That´s all ;-) .
Vampix(Diesel Power) 20.04.2010 23:54
« Re: Re: BO !!
no vidiš a já to používám v obou dvou významech >:D Ostrava mně kazí, spíš studenti z jiných krajů >:D ale bo bedzie zawsze "protoze"
Jinak autičko pěkné, v recenzi mi chybí trošku poznatky z jízdy a taky mně fascinuje rozdíl 15" kola na zimu a 18" na léto.... Ale hlavně ať slouží a radost z jízdy :-) >:-[] -
Ondřej Šámal 20.04.2010 23:56
« Re: Re: BO !!
Já teda bydlím od Ostravy asi 400 km daleko, ale musim říct, že mě to teda taky štve >:D Nejsem žádnej ortodoxní bohemista, ale když už používám nějaký slovo, tak ho používám správně. Navíc to je to tak těžký, napsat slovo "nebo", abych to musel zkracovat? Ty dvě písmenka navíc nikoho nezabijou >:-[] :yes:
Každopádně Bawouš se mi moc líbí, sám jsem jednoho měl (dokud mi ho můj bratříček na Nový rok neroztřískal :-( ). Do budoucna plánuju menší návrat ke kořenům a chci si koupit nějakou e30.
David Kos 21.04.2010 15:01
Hodnocení
Fotky: 10b, auto za 9b a nebo víš co? Nakonec to bude za víc, takže 10b >:D a to proto, že tvé auto nehodláš vzhledově tuzingem jakkoliv zprasit, protože jen takhle si lépe udrží svou hodnotu a hlavně celkovou krásu vozu. Recenze si ale žádá větší doplnění takže za ní ti dám 8b. Jen ať ti pod kapotou motor dále spokojeně při cestách vrčí... >:D S pozdravem Dáda -
immortal 05.05.2010 20:28
kola
Ahoj, moc pekna e36 a fantasticky kola, presne tyhle bych chtel taky, samozrejme 3x10 :yes: -
Bud 19.09.2010 22:38
Krása
Nádherné fotky. Myslím ty u toho baráku, na trávě a u sena. To byl tvůj nápad, nebo někoho jiného? I ta barva vozu k tomu ladí. :-) Taky zajímavá spotřeba. A nejen to- ta výbava v tom roce, atd.... :yes: Aji by mně zajímalo, kolik ta kára stála. >:D Přiznám se, že mně tvé auto přivedlo na myšlenku, abych se ve volném čase přiměl,o těchto autech dozvědět víc >:-[]
Či to snad byly ty fotky či co?....snad. :-) -
Quake44 01.03.2011 18:33
BMW e36
Ahoj
Přidávám se k ostatním, máš to v pěknym stavu, když vemu jak některý z r.95 vypadaj, já mám z 6/95 a musim zaklepat na kapotu že zatím bez koroze :-) , jinak taky sem měl bezproblémovej kup v DE u Turka v bazáči ;-) .
Tak hodně ujetejch km bez nehod a na BIG BMW , zdarec Bumeři.
Jestli nemá někdo potvrzenou účast, může na FaceBooku v události BIG BMW 2011 :-) -
recenze 10, fotky 8, auto tradičně 10b. Vítám tě na maczu a až přibydou další fotky, rád přehodnotím. :-)