Aston Martin Vantage (2010)
28.12.2010Původním autorem recenze je uživatel s nickem "olivator". Koupen letos v srpnu, 4 měsíce starý, kdy měl najeto 2000 km,v Aston Martin Kronberg, kousek…
Aston Martin Vantage (olivator)
Jsem rad, že se množství majitelů pomalu rozrůstá, nicméně mám par otazek na tvoje info tady. Kdyz jsi tím autem tak posedlý, tak ho určitě dobře znáš a tudíž by jsi měl vědet, že audio soustava nemá 1200W, dále trochu pochybuju u tvé spotřeby při 160km/h a 10l, já se svým astonem nejedu za 10l ani při 130km/h.
Co se tyče prostornosti, jsem ještě vyšší nez ty i tvůj taťka a stále je dost mista jak na nohy, tak pro hlavu. Nevim, jak jsi přišel na provozní náklady, kdyz jsi na aute ještě nemusel nic měnit a nic platit vyjma benzinu. Popravde, např cena brzdoveho obložení není zase o tolik vyšší nez vyšší třída u MB nebo BMW, garancka 35-45 tis záleží na jeji obsahlosti apod.
Btw. Podvozek zase az tak betonový není, to mi věř. Sedni si do jiného supersportu a pak uvidíš, co je beton. >:D co se tyče těch kostek, tak to musím souhlasit, děs, zvlášť na těch, co uz mají něco za sebou.
Sportshift by taky uz nemel být tak tragicky, v roce 2009 prodělal facelift a cela spojka je nova.
Jsem zvedavy, na tvoje budoucí zkušenosti a hlavně fotky. :-) mám trosku pochybnosti.