Mazda 3 (2019)
2.1.2020Mazda 3 sedan, barva Deep Crystal Blue, balíčky Plus + Sound + Style Předtím jsem více než 10 let jezdil se Seatem Toledo s atmosférickou 1.8 92 kW,…
Mazda 3 (ondrapl)
rozdělovač-kondenzátor 05.01.2020 23:29
Fotky
Zdravím! Přimlouvám se za více fotek, protože zejména v této barvě není na internetu auto často k vidění (všechny recenze jen v soul red). Jinak podělíte se, na kolik Vás nakonec auto přišlo (po započtení všech obdržených slev)? :-) -
ondrapl 06.01.2020 09:53
Všechno bude
Až v práci opadne novoroční blázinec, tak přidám i recenzi a pár dalších fotek. ;-) -
maca02 11.01.2020 12:26
Povinná výbava není zdarma??
Setkal jsem se tím u Peugeotu, kterýho kupoval kamarád. Spadla mi brada. Takže už i tady??-
palix 17.01.2020 10:35
« Re: Povinná výbava není zdarma??
Povinnú výbavu radi dávajú ako "bonus" - aby aspoň niečo dali zdarma.
Ja som tiež k Mazde dostal zdarma povinnú výbavu, gumené koberce a 3 roky záruky naviac + možnosť kúpiť navigáciu za 250 € (originál 500€) / nevyužil som.
Získať nejakú peňažnú zľavu u Mazdy nie je ľahké.
Prajem veľa šťastných kilometrov s novým autom. Teším na rozšírenie recenzie ;).-
palix 17.01.2020 20:24
« Re: Re: Re: Povinná výbava není zdarma??
Človek u Mazdy nemôže čakať nejakú zľavu. Je to v podstate ber alebo nechaj tak. Zrejme majú dobré predaje a autá sa im predávajú celkom dobre.
Na druhej strane tie autá sú momentálne (už pár rokov) také pekné, že auto je často "láskou na 1. pohľad" :). Prípadne ľudí presviedčajú motory bez turba.-
palix 20.01.2020 15:04
« Re: Re: Re: Re: Re: Povinná výbava není zdarma??
Ono priestor je relatívna vec. Rodičia mali kedysi Škodu 110 L. Vošli sme dozadu 4 deti, neskôr len 3. Brat ju ešte má v garáži ako "veterána". Ak si tam sadnem za volant, dám sedadlo na doraz - nemám vpredu stále dosť miesta a vzadu pred sedadlom je max 10 cm (skôr menej) miesta. Samozrejme kolená cestujúceho vzadu sa zaboria do vodičovho sedadla :).
Čo sa Mazdy týka záleží čo človek požaduje. Mám 182 cm a dozadu si sadnem aj "za seba". Zadné dvere som zažil už aj pohodlnejšie na nastupovanie.
Známy má rovnakú Mazdu 3 hatchback - má 2 deti auto stačí v pohode. Predtým ale používal Toyotu Yaris.
Ak niekto jazdil Octaviou, tak bude potrebovať veľký kufor. Ak jazdil Superbom, tak veľa miesta vzadu a veľký kufor ;).
Taký Hyundai i30 bol praktickejší, mal o málo vyššiu výbavu, nižšiu cenu, nastupovanie dozadu pohodlnejšie... Ale viac ma bavila Mazda, tak som ju kúpil. Žijeme len raz a mrzelo by ma, že som aspoň raz nekúpil auto viac srdcom ako rozumom.