Hyundai i20 (2015)
22.2.2015Kúpený nový,výbava klasik,farba biela.Pri kúpe som uvažoval nad novou Fabiou,Oplom a Hyundaiom.V cene 9000€ Fabia trojvalec,prevodovka z Citiga, Opel…
Hyundai i20 (navi)
navi 24.02.2015 00:23
« Re: OK
Ano. Vyberal som z viacerých aút. Prvá bola nová Fabia výborné jazdné vlastnosti,len v cenovej hladine mi vadil trojvalec a prevodovka z citiga. Dalšií bol Opel ,ale v tom čase nebol predajca na okolí,lákala ma nemecká kvalita. Nepriehliadol som aj novú i20.
Predtým som vlastnil Hyundai Accent,dobrá výbava,motor kúpené nové,ale predaj z rodiných dôvodov. Jazdil som na starších meganoch,takže aj Clio pripadalo do úvahy.
Napokom som sa rozhodol pre hyundai i20 pre cenu,priestor,záruku a výbavu za ktorú sa nedopláca. V Čechách sú priaznivejšie ceny a predajcova sa viac snažia.V Čechách by asi vyhrala fabia 1,2 tsi.
leopard 22.02.2015 19:55
Recenzia
Dúfam že ju časom doplníš tak ako ma byť. Nemá zmysel tu dávať niečo také. :no: -
Alex 10.03.2015 21:21
hlučnosť
navi... prosím Ťa.vedel by si mi povedať, na akom aute si to skúšal (motor, výbava) že to bolo menej hlučnejšie? -
HELSING 18.09.2015 14:33
Výkon
Nechápu proč od toho to roku dali slabší motor 55Kw. Předtím dávali 62Kw. Docela mě to štve. Taky o tomhle autě přemýšlím. Chtěl bych ho pro přítelkyni. Ještě mám v merku Kia Rio, je sice dražší asi o 20 tisíc, ale zase má silnější motor.
Chci se tě zeptat, jak si spokojen s tím motorem Díky ;-)