Ford Focus III (mumy)
- náhoda 26.10.2011 19:01 hajny
- Výborná recenze 25.11.2013 14:22 ironlionzion
sir 19.07.2011 19:26
Vítej na MACZ
...tak auto krásné..jen recenze žádná >:D to tě tady asi nikdo nepochválí ;)-
mumy 20.07.2011 21:37
« Re: Vítej na MACZ
Díky, teprve se chystám ;-) Fofíka mám od pondělka a teprve dneska jsem pokořila prvních 100 km >:D , takže zatím by to bylo fakt střílení ;-) navíc je to pro mě motorově skok jinam, páč jsem přešla z 1.9 TDI Sharana, takže se trochu sžívám s benzínem (a to nemluvim o 5-ti rychlostech! ) :-( :-)-
sir 21.07.2011 08:57
« Re: Re: Re: Vítej na MACZ
Nu vida jak to jde...první dojmy...stejné jako mám s Focuska já. Jen bych si přál aby každý mohl jezdit Ecoboostikem...je to fakt paráda i v 1,6.
Až budeš mít více "najeto" zkus to rozepsat v recenzi jak jest tady zvykem. Ikdyž varinata dlouhého textu v novinkách taky ok. Jen v recenzi si to rozdělíš pěkně do sekcí..motor...design...jizdní vlastnosti..atd..a pak se v tom ostatní uživatelé lépe oreintují :yes: >:-[]-
sir 21.07.2011 14:58
« Re: Re: Re: Re: Re: Vítej na MACZ
Tak budu "tě" sledovat a na recenzi si s radostí počkám.
Jinak super, že jsi udělala to měření v kufru, mezi auto sedačkama atd. velmi nápadité. A i z fotek jde krásně vidět, jak ma Focus Kombi úplně krásně vyřešen kufr...rovné boky..pravidelný..
Jinak já na Ecoboostu už mám přes 56 tis. km nalítáno bez ztráty kytičky, tak věřím že se jim kvalitativně povedl i ten menší.
dislike 21.07.2011 00:17
no konecne :)
Pekny auto, koukam, ze je to proste kopie mondea :-) A navic v bile. Kazdopadne gratuluju a preju hodne stastnych km :-) A bila je hezka i s chromem (aspon tedy muj nazor, viz moje mondeo). Jen prosim - trosku lepsi pravopis ("penezy, lyziny"), jinak dobry :-)-
mumy 21.07.2011 00:33
« Re: no konecne :)
Díky..ok, gramatickým estétům udělám korekci >:D byla jsem ráda, že v tuto dobu udržím ještě nějakou myšlenku, natož gramatickou, ale taky to můžu dát celé do uvozovek jako citaci aneb jak mi h... pusa narostla :-)
mj. Mondeo pěkný :yes: Mě se vždycky líbil sedan, ale tam zase postrádám praktičnost kombíka >:D
Uf, škoda toho Berlína, to je běs >:-[], toho se taky děsím. O fóliích taky přemýšlím, kombinace ztmavovací termo-bezp. Tak přeji ať to je poprvé a naposled!
Atlis 21.07.2011 21:48
fajn
fajn, ze ty s focusom nie som sam ;)
pekna recenzia, super su tie rozmery. :yes:
nech dobre sluzi. :-) -
bicak77 22.07.2011 08:34
Hurá :-)
Jak jsem byl začátkem týdne zklamaný, že tu někdo hodí novýho Fofa a nic k němu něřekne, tak teď jsi mi to vynahradila. Budu netrpělivě čekat na další postřehy hlavně ohledně motoru ;-)-
mumy 22.07.2011 21:21
« Re: Hurá :-)
Díky. Zatím jsem co se recenze týče opatrná, od pondělí co ho mám, má sotva 400 km, takže se teprve taky zajíždím >:D (ostatně já žádný rekordy trhat nebudu, s mým taxikařením pro děti a občas delší dovolenou mívám max. 12 000km/rok >:D )
Jinak benzín je opravdu něco úplně jiného, ale prozatím jsem prostě nadšená. Na silnici sedí fantasticky, jezdit serpentýnky je prostě radost (ne tak pro děti >:D ). Samozřejmě trochu bojuji s tím, že kde nafťák v pohodě stačil, tady Fofík stěží dýchá a musím dřív podřazovat. Ale na to si ráda zvyknu, mám radši sportovnější styl a řazení mě baví (automat si vůbec neumím představit), akorát nad tou spotřebou asi spláču. Se Sharanem jsem mívala naftu tak 7,1 l/100km. Tady budu ráda pokud to kolem těch 8,5 l udržím. :-)
ironlionzion 25.11.2013 16:46
« Re: Re: Výborná recenze
No jo no :-) s tvojí recenzí se do srovnat nedá, já chválím její přístup, napsala to rovnou "od boku", sice netechnicky ale o to víc úpřimně uživatelsky a podle mě vypíchla podstatné věci. Ale "mumy" by mohla dopsat novinky, taky by mě zajímalo jak auto slouží a jaké jsou dojmy po delší době.