Hyundai i30 (2012)
14.3.2012Vzhledem k tomu, že náš "Frantík" (Citroen Xsara 1,4) letos dosáhne už, i když v dobré kondici, pokročilého stáří 10 let, rozhodla se rodinná rada - já,…
Hyundai i30cw, 1,6i MPI DOHC CVVT, Style (milan222)
random 15.03.2012 10:04
nakup
Zaujimave nakupovanie auta ;-). Ja mam teda sam Hyundai ( dokonca 2ks v poradi ... viz recenzie ), ale na nakup ako uvadzas v recenzii by som nemal odvahu ( preca len riziko ze auto cloveku aj naprier vsetkemu pisanemu stale nesadne jestvuje ). Naviac dnes uz nie je problem dohodnut jazdu aj 15 - 20km ( co uz vie ukazat viac ako 3km co bolo bezne v minulosti ). Inak ta 1.6 je velmi slusna motorizacia ( pouzival som v pracovnej kii ), da sa dosiahnut aj slusna spotreba ( kludne aj pod hodnotu co udava vyrobca ) a dynamika a pouzitelnost je celkom slusna aj v nizsich otackach.-
thanantos 15.03.2012 17:08
« Re: nakup
souhlasím:-) docela odvaha ale pokud už bylo všechno rozmyšlené dopředu, a šli jste čistě po parametrech..:-) každopádně hezké autíčko. Bílá se mi moc nezamlouvá ale konkrétně na tomhle "hjundéé" vypadá moc pěkně. Tak přeju hodně štěstí a ať vás s ním čekají jen milá překvapení. (a kdyby bylo i foto s lodí, bylo by to určitě zajímavé :-) )
viki.j 15.03.2012 20:52
Pekne auticko
Presne toto iste mam (cw, style. 1.6...), len rok vyroby 2008, teda jedno z prvych kedy davali len trojrocnu zaruku, nabehanych ma 52 000 km a to auto robi samu radost. Je nenarocne, pri slusnej jazde ma slusnu spotrebu, pohodlie na dlhych trasach vynikajuce. Jediny problem boli casto odchadzajuce predne ziarovky, co sa vyriesilo pridavnymi kablami a je klud, + sa nejake ulozenia niekde pri dorazoch tlmicov odlepili tak to sem tam jemne kleplo pri nizkych rychlostiach, pri prejazde dier (oprava v znackovom servise 25 eur). Este v servise hovorili, ze zvyknu hnit zadne dvere ale u mna nic nie je. Asi zavisi aj od kusu.
Okrem toho kvalita materialov v kabine je slabsia (osuchany kozeny volant, radiaca paka, kozene sedacky na krajoch) ale nic neklepe, nevrzga.
Ak to porovnam s audi a3, ktore mam tiez, tak az na kvalitu interieru osobne mi vyhovuje viac hyundai. Blaznit sa uz nemusim, v com je audi zabavnejsie, ale i nadobudacia cena je inde.
Drzim palce, vela stastnych km a som presvedceny ze auticko bude robit len radost. -
rohYpnol 18.03.2012 12:00
Střelba naslepo
promiň ale pokud nemáš odježděných více jiných vozů, např. jako služebních, tak Tvé poznatky a postřehy budou RYZE subjektivní. Nebudeš mít srovnání.
Připravit se o tu mužnost projet se více vozy je podle mě strašná škoda. Z papíru nikdy nepoznáš, jak ti daný vůz "sedne". Papírové hodnoty jsou taky vypovídající asi v tom smyslu, že "papír snese vše".
Nu ale co už. Kostky byly vrženy tak přeji šťastné km s novým vozem. Mimochodem velmi se budu těšit na hodnocení kvality laku po 3, 4 letech provozu. -