Ford Focus (2007)
23.1.2014V roce 2007, jsem si uvědomil, že je nejvyšší čas omladit vozový park a vyměnit moji felicii za nové, pohodlné auto. Ten čas, jsem byl už horník v penzi…
Ford Focus (meloun)
meloun 24.01.2014 13:50
« Re: Inzerat
Není to inzerát na prodej, zájemce se už našel, asi 200 m od mého bydliště. Tady došlo ke shodě náhod, už jsem byl dříve rozhodnutý, že si koupím nové auto, mezitím se našel nový záujemca, až pak jsem objevil tyto stránky. Procvičuju si psaní recenzí, abych už mohl po převzetí auta nového napsat kvalitnější rezenziu.
rx3333 25.01.2014 01:01
nové auto?
Zase nové auto? Při takhle malém nájezdu se neoplatí kupovat zase nové.Koupíte za 400k nové auto a za 5-6 let má hodnotu 150 000.Já bych v tomto případě koupil něco majestátnějšího at si užiju trochu luxusu ..např.. [odkaz] s najetýmy 50 000km .. pokud najedete za dalsich 6 let 30tis melo by 80 tis na tachometru a jestě dobrou hodnotu tyhle auta si cenu drží..
nebo by se dalo koupit téměř nové mondeo [odkaz]
nebo nějáke stylové SUV tady už je ale nové [odkaz]
dalé mazda cx-7 [odkaz]
nebo honda cr-v[odkaz]
ale já bych vzal asi toto [odkaz]
No tak takhle bych vybíral já při takovém nájezdu..jen můj názor :-)-
meloun 25.01.2014 16:06
« Re: nové auto?
Dobře, neberu ti tvůj názor, ale já si zakládám na filozofii, že každé mé koupené vozidlo musí být čerstvě vyjeté z linky, stejně jak to bylo u gardovky, favorita, felicie a teď forda. Měl jsem jednu špatnou zkušenost se zánovním vozem zn. Mitsubishi Colt a děkuji, více už nechci. navíc jsem zmiňoval níže, že ho pořizuji i kvůli synovi, který ho bude dostatečně využívat
A tedy při takovém nájezdu mi příjde skoro jako hřích pořizovat nové auto.. :-)